Ти ли плащаш командировъчните?
Пращай и мен , аз ще двам отчет и документация...![]()
Ти ли плащаш командировъчните?
Пращай и мен , аз ще двам отчет и документация...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ай бутай тогава, че пак съм в играта... Лято идва. Пари трябват...
Такъми–макъми...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
мани , мани. бутам , ама нещо се е запънал , седнал съм удобно, да не кажа комфортно и си чаками аз съм си аресал една лодка , да ми нанася стръфта . заболя ме ръката да фургам
абе , къде го батко![]()
По новините може и да мръдне...
И аз така, даже си гледам и филмче..
Няма го батко. самоотлъчка.
Бързопръсти сте вие, аз така и не си намерих вход
https://charts.mql5.com/7/949/de30eu...-division4.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (27-05-2015)
Фафле.....таз,командировка в която бях е безплатна....даже и ядене дават....но,не струва....
попаднах,в едно задръстване в най-дългата улица у наше село.....ул.майор Векилски и редят....кут те фане задръстването....мое да те пусне след години....
Ай,останете си със Здраве.....жъ,си дращим....тез дни....малко,да се порадвам,на "Вятъра,в косите ми".....![]()
Гаден симетричен триъгълник...Дано след малко по новините да избие на някъдеБързопръсти сте вие, аз така и не си намерих вход
https://charts.mql5.com/7/949/de30eu...-division4.png![]()
Изби, ама полза няма видяхме едни пари отстрани......., поне аз де
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark