Коя тъз девойка.................................... .........................................
Коя тъз девойка.................................... .........................................
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Едва ли ще се меря с него, но все пак да споделя.
Затворих късите на 1.1300 почти дъното и общо с добавките 148 пипса хванати!
Точно 50% увеличение на акаунта и то на една съвсем непозната платформа!
Дай Боже всекиму! Дори и на душманите!
Толкова за днес! Бай-бай!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Прави ми впечатление, че като не търгувам прогнозите ми излизат особено точни.И Емо Чолаков ако не се изявяваше по работа пред цялата нация и неговите прогнози сигурно щяха да са къде къде по-точни.
Повече от възхода на паунда се възползвах, че там имаше по-ясен фундамент.
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
DRA (18-05-2015)
Novak (18-05-2015)
Набръжки, е нямам претенция за последовател на дерида, то и не всяка линийка се продава за милиони в Сотбис
Ау, тая графика няма да е полза , ама плуто ме разбра какво исках да кажа, на асето друго ще му нарисувам
https://charts.mql5.com/7/867/eurusd...ivision4-2.png
Пробита съпротива, пробита подкрепа, по добре да не пипа
mck (18-05-2015), Emil Enchev (18-05-2015), Eli2356 (19-05-2015)