Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
DRA (16-05-2015)
Виж не искам да се заяждам, но имайки предвид целите от 1000 долара за година, мен толкова не ми стигат и на месец, малко трудно мога да приема написаното за резонно.В този форум основната маса има хазартна стратегия:
Цялмесец критикуват и се заяждат с една едничка цел бонус близък до 250$.
Като вземат бонуса се впускат в рискована търговия и още първите дни удрят колеца
Периодично имат някакви печалби с които допълват семеиния бюджет и си мислят, че вече са трейдъри.
Ок ти може да си имаш работа и това да е нещо по което работиш за допълнителен доход, колкото дойде добре дошло, нито пък ще упрекна някой който също си работи и с търгува с бонусарата и каквото изкара или фалира пак му е добро дошло, но може си погледне купичката и да знае къде и да каже аз така го правя към този момент ми е ок- тези хора знаят къде са и могат да си направят оценка на възможностите към дадения етап, ме не са още за реална сметка и превръщането на това в професия- адмирирам всеки който има правилна самооценка.
Ама от дъжд на вятър да уцелиш и да ръсиш глупост след глупост постоянно щото си мислиш, че твоето его е по-голямо от пазара- е няма начин да имаш успех по този път.
Да има различни методи за вход- добрите такива обикновено минават през едно място независимо от метода и управление на позициите, обаче има и много такива стратегии и тактики, които доказано водят до отрицателен баланс, въпреки желанието на някои хора да им се получи, за да почешат егото си че са по умни от останалите участници на пазара
----------
Момко, не всяко неприятно за дадена персона написано нещо е заяждане, а това че някой хора го възприемат така, щото нямат особен капацитет за разбиране на съдържание на текст и смисъл на думи си е техен проблем
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
За мене размера на печалбата не е най важното тази година.Виж не искам да се заяждам, но имайки предвид целите от 1000 долара за година, мен толкова не ми стигат и на месец, малко трудно мога да приема написаното за резонно.
Ок ти може да си имаш работа и това да е нещо по което работиш за допълнителен доход, колкото дойде добре дошло, нито пък ще упрекна някой който също си работи и с търгува с бонусарата и каквото изкара или фалира пак му е добро дошло, но може си погледне купичката и да знае къде и да каже аз така го правя към този момент ми е ок- тези хора знаят къде са и могат да си направят оценка на възможностите към дадения етап, ме не са още за реална сметка и превръщането на това в професия- адмирирам всеки който има правилна самооценка.
Ама от дъжд на вятър да уцелиш и да ръсиш глупост след глупост постоянно щото си мислиш, че твоето его е по-голямо от пазара- е няма начин да имаш успех по този път.
Да има различни методи за вход- добрите такива обикновено минават през едно място независимо от метода и управление на позициите, обаче има и много такива стратегии и тактики, които доказано водят до отрицателен баланс, въпреки желанието на някои хора да им се получи, за да почешат егото си че са по умни от останалите участници на пазара
----------
Момко, не всяко неприятно за дадена персона написано нещо е заяждане, а това че някой хора го възприемат така, щото нямат особен капацитет за разбиране на съдържание на текст и смисъл на думи си е техен проблем
По важно е да си усъвършенствам стратегията!!!
Ако напиш постове за 2000-2500 и изтегля 1000-1500 то това прави ли ме печеливш трейдър???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ако стигат за 'ляп и ракия изтеглените - добре е работатаколкот ще да са
ама то стигането зависи и от харченето, не само от изкарването
тъй че докът още не можем да изкараме колкот трябва е позволено да пробием още една-две дупки на колана и пак да седим у печулившата групичка
![]()
Критиката е опаковката на вината, "подаръкът", с който често сме възнаграждавани за това, че сме направили нещо извън разбиранията на другите.
Чували ли сте изразът "градивна критика". На мен ми е любим, защото е съчетание на абсурда. Не казвам, че критиката няма място в честното общуване, а просто че градивност и критика не са приятели. И още нещо, няма човек, който не го е страх от критика. Има обаче такива, които с времето се научават, че от този страх няма никакъв смисъл. И доста често това са хората, които променят битието ни. В началото ги наричаме "луди мечтатели", а после създатели.
Пожелавам ви смело и устремено да разкъсате наметалото на илюзиите, че не сте достатъчно добри и можещи. Вие сте много повече от това, което си мислите, че сте...........
Мислете достатъчно мащабно, за да бъдете неуязвим за стрелите на дребнавите хора..............................![]()
Критиката е лукс, който мога да си позволя, само и единствено, ако случващото се, което е годно за критикуване, ме засяга лично мен или бить миОт там нататък си трошете главата, колкото искате
![]()
![]()
![]()
то е сложен бая тоз въпрос, че има два вида критика - дет не я отразяваме изобщо и дет ни бърка яко у джигерятаз първата има варианти или да не сме дорасли за нея още или да е толкоз назаде от нас, че да не ни засяга изобщо вече
таз втората е тамън на момента
и обикновено кот е казано там пряко ни засяга
понякога само не точно в таз форма дето е предоставено
![]()
Минаваш през мееннн катоооо вятъррррррррто е сложен бая тоз въпрос, че има два вида критика - дет не я отразяваме изобщо и дет ни бърка яко у джигерятаз първата има варианти или да не сме дорасли за нея още или да е толкоз назаде от нас, че да не ни засяга изобщо вече
таз втората е тамън на момента
и обикновено кот е казано там пряко ни засяга
понякога само не точно в таз форма дето е предоставено
Минаваш през мееееннннн катооо вятърааааа сега![]()
![]()
Толкова да ми е куха тиквата... че ако се зароди вакуум ще е по-добре![]()
стига с тоо вакум бре. требе а носиш тампони на ушите . сам си усложняваш нещата . по-добре е с вятъра , минава и заминава![]()