Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
driverf1 (15-05-2015)
Късата от долу е 1 лот , а от върха има 24 лота къси.......................................... ...........Хайде пак почна с глупостите. Имаш доста по-отдолу къси, на здрав минус. Та пазара няма да ти е дал, а ще си е взел.
----------
Снощи като коментирах ме че е ниво подходящо за продажба пуснах 5 лота..................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (15-05-2015)
Доколкото си спомням, обяви 3-4 къси, а не две. Не си казвала, че ги затваряш. Аз никога не съм си въобразявал, че пазара се движи само в една посока, но когато ги пускаше си беше съвсем наобратно движението.
Имам 7 къси. Едната на е долу на 1.1280 и от 1.1330 нагоре съм скъсявала до върха - общо 7......................24 лота..........Доколкото си спомням, обяви 3-4 къси, а не две. Не си казвала, че ги затваряш. Аз никога не съм си въобразявал, че пазара се движи само в една посока, но когато ги пускаше си беше съвсем наобратно движението.
----------
Това е реална сметка...................................... ....................Aнче, демо парите винаги са с една и съща покупателна способност - 0 (нула)
Така че няма значение дали си отворила сделка с 0,01 лота или 100 лота![]()
Анче, ама ти си профи направо 24 лота това колко е в пари
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Skp (15-05-2015)
Аз леко да попипам.Колко е ливъриджа на една 100 бона сметка.
.......................
Анче , не и казвай и не говори с тиА обеми , че след малко / почти смени вятъра/ и тогава ще ти е по- гадно. предполага се , че вече си на + ......... разбира се
пък и нали си СКЪПО И БЕЗЦЕННО платен анализатор![]()
Skp (15-05-2015)