Затвориха ли сергиите вече, че се стъмни?
Гледам котировките са във фризера!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз успях и там да се намърдам
и на двете позиции стоповете са на плюс иматоще малко до лимитите
така че спокойно тез позиции ги пиша в графа успешни
даваййййййййййййййййй доларееееееееееееееееее![]()
За любителите на хигиенни продукти, долу пробитата зелената линия? Какво ви е мнението,че целта е над върха.
https://charts.mql5.com/7/824/eurusd...ex-group-2.png
Трудно, ще е ако Анчето е на дългиЗа любителите на хигиенни продукти, долу пробитата зелената линия? Какво ви е мнението,че целта е над върха
https://charts.mql5.com/7/824/eurusd...ex-group-2.png![]()
![]()
![]()
![]()
Skp (13-05-2015)
Е тя нали обяви до края на седмицата къси.Знаем посоката. Поне за 2 дни напред.
![]()
driverf1 (13-05-2015)
Анчеееееееееееееееее, къде си, че ми е скучно. Между другото имам да ти казвам нещо много важно за теб, относно вчерашната ти графика.
----------
Може би с 40 лота. Има такива навици................................................... ...........................
П.П. И след това ще обяви, че другите не знаят как се търгува. всички нея да слушат.![]()
Последна редакция от Skp : 13-05-2015 на 23:26
driverf1 (13-05-2015)
Тя сега сладко,сладко си спинка и сънува чуден сън.....".....ей сега курса наближава 1.07.....такааааа.....,да затварям ли.....или да направя една добавка от още 20 лота.....?".....,
.....а пък знаеш ли.....,сънищата може и да са мокри.....,малко ли енергия събра от целия форум.....,един защитник нямаше.....
----------
Анчеееееееееееееееее, къде си, че ми е скучно. Между другото имам да ти казвам нещо много важно за теб, относно вчерашната ти графика.
----------
Може би с 40 лота. Има такива навици................................................... ...........................
П.П. И след това ще обяви, че другите не знаят как се търгува. всички нея да слушат.
Ами те да слушат.....,ама наобратно да отварят.....
Skp (13-05-2015)