• flag
  • flag
photo
Login/Register
Register Restore Password
Форум
Мненията днес Правила Форума ЧЗВ Календар Календар Economic calendar Общност Потребителска листа Действия Маркирай форумите като прочетени Предпочитани Бързи връзки Екипа на форумите Покани приятели
  • Покани приятели
  • Състезания и конкурси Пари за писане Партньорска програма Кампания „ТОП отговори“ Кампания „Най-добра тема“
    Какво ново?
    Мненията днес Групови съобщения за деня Събития за деня Маркирай форумите като прочетени
    Портал FX.co
    Графики
    Schedule EUR/USD График EUR/USD График GBP/USD График USD/JPY График USD/CHF График USD/CAD График EUR/JPY График GBP/JPY График AUD/USD График GOLD График Bitcoin
    Форекс Игри
    Forex Hunting Trader Catch Money
    Invite friends
    From contact list
    Разширено търсене
    • Форум
      • Мненията днес
      • Правила на Форума
      • ЧЗВ
      • Календар
        • Форум календар
        • Икономически календар
      • Общност
        • Потребителска листа
      • Действия
        • Маркирай форумите като прочетени
        • Предпочитани
      • Бързи връзки
        • Екипа на форумите
        • Покани приятели
      • Състезания и конкурси
        • Пари за писане
        • Партньорска програма
        • Кампания „ТОП отговори“
        • Кампания „Най-добра тема“
    • Какво ново?
      • Мненията днес
      • Групови съобщения за деня
      • Събития за деня
      • Маркирай форумите като прочетени
    • Портал FX.co
    • Графики
      • График EUR/USD
      • График GBP/USD
      • График USD/JPY
      • График USD/CHF
      • График USD/CAD
      • График EUR/JPY
      • График GBP/JPY
      • График AUD/USD
      • График GOLD
      • График Bitcoin
    • Покани приятели
      • От листата с контакти
    • Разширено търсене
    Влизам Регистрация Регистрация
  • Форумът изисква предварителна Регистрация преди да можете да изкажете свое мнение.
  • Hерегистриран, прочетете Правилата на Форума преди да започнете да пишете.
  • Партньорска програма на ИнстаФорекс - най-високите печалби от Форекс! Печелете чрез привличане на клиенти! Изплащаме до 67% от приходите си! Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • Получавайте пари за публикациите си в нашия форум!. Условията на кампанията "Бонус за качество" ТУК, Често Задавани Въпроси ТУК Тази оферта не е валидна за клиенти на instaforex.org, която е европейска компания с регулация в ЕС.
  • .
    • Начало
    • Форум
    • Дискусия за пазари и търговия
    • Дискусия за търговия на живо
    • PAMM търговия и инвестиции
    • Управление на капитал

Login

Забравили сте паролата си?
    Регистрирайте се в социалните мрежи

Тема: Управление на капитал

+ Отговор в тема
    Страница 8 от 20 ПървиПърви Предишно ... 6 7 8 9 10 18 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Резултати от 71 до 80 от общо 194
    • Контрол над темата
      • Покажи версия за принтиране
      • Прати тази страница по E-Mail…
      • Абонирайте се за тази тема …
    • Търси тема
      •  
        Разширено търсене
    1. 09-05-2015 07:59 #71 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Моля, изберете категория: - Откажи
      minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      Благодарили са му 45 409 Пъти в
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 1
      Gordey,
      X
      Цитирай Първоначално написано от vassilnnikolov Виж мнението
      Защо да е дарение. Те са си твои парите можеш да си ги изтеглиш по всяко време. Ти какво очакваш без да рискуваш пари, да правиш пари няма такова нещо никъде - ако имаш малко представа от икономическата теория би трябвало да знаеш, че няма инвестиция без риск.
      Доколкото в процеса на търговия аз няма да имам контрол върху риска е редно да търся друг начин да го огранича - склонен съм да обсъдим и друг вариант за контрол на риска - направи предложение

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Отговори с цитат Отговори с цитат Благодарности  

Всяка минута много търговци печелят. Присъединете се към нас! Открийте сметка в ИнстаФорекс.

2. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    3. 09-05-2015 07:59 #72 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Ако аз съм инвеститор, това, че и ти губиш не ме успокоява хич, бих желала доста по приемливи граници на риска макс 5 %
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark

Станете печеливш търговец с ИнстаФорекс!

4. 09-05-2015 08:03 #73 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите minkov е отвъд представите Аватара на minkov
      Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Това не е така. При средствата под 5000$ e copy trading, аз търгувам с моите 50 000$, а систимата копира позициите на малките акаунти. Ако те загубят пари и аз губя.
      Мене пък знаеш ли как ме топли факта, че и ти ще губиш?

----------

Благодаря ти за съвета. Да си кажа честно се радвам, че направих поста, защото открих доста неща, които трябва да до обработя.
      Ми като ги дообработиш намини пак насам, може да ти върже някой

Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.

Как да печелите пари от търговия? Научете всичко за успешната търговия с ИнстаФорекс.

5. 09-05-2015 08:26 #74 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      vassilnnikolov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      vassilnnikolov не е на линия
      Новак
      Не е зададено настроение

vassilnnikolov е по пътя на славата Аватара на vassilnnikolov
      Град
      София
      Начислени плащания
      18.30 USD
      Благодарности
      22
      Благодарили са му 26 Пъти в
      22 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 0
      X
      Цитирай Първоначално написано от Novak Виж мнението
      Добре а как седи въпроса с управлението на риска, а и цитираните 50 процента са много висок риск
      Като основа седи теорията на Bernoulli. Като отначало, спрямо изискванията на инвеститора и капитала, които е вложил се определят рисковите преференции.
      Имам 9 основни правила:
      1. Винаги се рискува малка част от акаунта.
      2. Винаги се пресмятат правилата за изход предварително
      3. Огромните печалби носят голям риск
      4. Излизане от позицията бързо
      5. Никога да не се достига до margin call
      6. Винаги затваряй първо губещите позиции първо- стой с печелившите, колкото се може по-дълго.
      7. Придържай се към конкретната стратегия.
      8. Бъди сигурен, че профила ти на търговия е съвместим с изискванията за риск на инвеститора.
      9. Планирай алтернативни сценарии.
      Правя backtest на системата
      За да измервам преставането си използвам sharpe ratio
      SR= очакваният доход минус risk-free interest rate делено на стандартната девиация.
      Също така използвам методите на Schwager, за риск и възвращаемост
      например Average Maximum Retracement (AMR)- този метод открива средния equity DD- Разликата на между сегашната стойност на акаунт и стойността, която има най-висока предишна стойност.
      Използам и Ulcer Index, които дава статистическа стойност на относителните спадове за всички дни, които не са донесли нови приходи.
      Потенциала за загуба изчислявам с вероятността за DD, чрез горепосочените формули и чрез semivariance което е линейната регресия на equity stream.
      Също така използвам Value at Risk (VaR) с нея изчислявам вероятността, на позициите които съм отворил да направят прекалено голяма загуба за следващите няколко дни.
      Има и още ще видя тия дни да напиша в сайта си стратегията си за Risk Control

----------

Цитирай Първоначално написано от wannabe Виж мнението
      Значи, събрал си пари от хора и тепърва ще изчистваш нещата Как да инвестирам при теб ако не си наясно как точно се прави ?
      Говорех за рекламата. За стратегията нещата са ясни.
      Последна редакция от vassilnnikolov : 09-05-2015 на 08:38

Печелете пари бързо чрез търговия, изберете ИнстаФорекс..

6. 09-05-2015 08:30 #75 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      Novak
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Novak не е на линия
      Централна банка
      Не е зададено настроение

Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Novak е отвъд представите Аватара на Novak
      Начислени плащания
      18,495.98 USD
      Благодарности
      12 503
      Благодарили са му 34 367 Пъти в
      13 867 Поста
      ПодписвамПодписвам
      абонаментен: 2
      ip01, azumibg,
      X
      Благодаря ти за съвета. Да си кажа честно се радвам, че направих поста, защото открих доста неща, които трябва да до обработя.
      Радвам се, че така приемаш нещата, може и да ти се получат, а за дообработване наистина има много
      [SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark

Търгувайте и печелете пари бързо! Най-добрите условия за търговия с ИнстаФорекс.

7. 09-05-2015 08:34 #76 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      vassilnnikolov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Новак
      Не е зададено настроение

Град
      София
      Начислени плащания
      18.30 USD
      Благодарности
      22
      22 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Мене пък знаеш ли как ме топли факта, че и ти ще губиш?

----------

Ми като ги дообработиш намини пак насам, може да ти върже някой
      Колега,
      никои не те кара една стотинка да дадеш. Аз не разбирам, ако толкова ги разбираш нещата, защо търсиш някои да ти управлява парите? Очевидно дори при ясни Statements от акаунти, които си refresh-ват на 5 мин ти намираш някакъв косур ти очевидно си много по напред с нещата от мен. За това къде си тръгнал да инвестираш пари в друг, сам ги управлявай. Даже ако качиш някакви резултати с удоволствие бих ги видял.

----------

Радвам се, че така приемаш нещата, може и да ти се получат, а за дообработване наистина има много
      Дали е възможно да си пишем по skype или по някаква друга медия, наистина бих искал да чуя мнението ти.

Вашият път към света на търговията с ИнстаФорекс.

Вземете 750$ за всеки привлечен приятел!

Награда за партньори до 67% от спреда!

8. 09-05-2015 08:43 #77 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Колега,
      никои не те кара една стотинка да дадеш. Аз не разбирам, ако толкова ги разбираш нещата, защо търсиш някои да ти управлява парите?
      Само да отбележа, че аз нищо не съм търсил, ти търсеше нещо, аз само се опитах да се възползвам, ама явно няма да ми се получи

Започнете да печелите пари с ИнстаФорекс.

9. 09-05-2015 09:06 #78 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      vassilnnikolov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      Новак
      Не е зададено настроение

Град
      София
      Начислени плащания
      18.30 USD
      Благодарности
      22
      22 Поста
      ПодписвамПодписвам
      X
      Цитирай Първоначално написано от minkov Виж мнението
      Само да отбележа, че аз нищо не съм търсил, ти търсеше нещо, аз само се опитах да се възползвам, ама явно няма да ми се получи
      Колега с цялото ми уважение, не се прави така. Ти си голям човек и при това отговорен имайки предвид, че имаш дете. Много добре знаеш, че не стават така нещата. Където и да отидеш, в които и да е фонд, знаеш че никои няма да ти даде да правиш такива преговори. Знам изкараните с труд пари са най-ценни и е много трудно да ги дадеш. Разбирам го това. Но без риск няма как каквото и да е да стане. Дори когато ги слагаш в Банка пак има риск. Никои не ти го казва открито, разбира се, но примерите са много, където банката фалира и остава много честни хора, които са се трудили много за парите си без пукната стотинка. Всяко едно нещо има определен риск, но аз не разбирам при положение, че го разбираш се опитваш спориш и да извърташ нещата. Всеки един човек определя сам рисковете, които иска да поеме в живота си. Търговията на Форекс е високо-рискова инвестиция и това по закон всеки брокер трябва да ти каже.

----------

Ако аз съм инвеститор, това, че и ти губиш не ме успокоява хич, бих желала доста по приемливи граници на риска макс 5 %
      Ето тази стратегия е с 1.5% DD
      http://financialmarketsmanagement.co...Statement1.htm

Увеличете доходите си в партньорство с ИнстаФорекс.

10. 09-05-2015 10:11 #79 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      minkov
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      minkov е на линия
      Централна банка
      Polos

Град
      Къде ли не
      Начислени плащания
      11,308.31 USD
      Благодарности
      46 956
      12 211 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey,
      X
      Колега с цялото ми уважение, не се прави така. Ти си голям човек и при това отговорен имайки предвид, че имаш дете. Много добре знаеш, че не стават така нещата. Където и да отидеш, в които и да е фонд, знаеш че никои няма да ти даде да правиш такива преговори. Знам изкараните с труд пари са най-ценни и е много трудно да ги дадеш. Разбирам го това. Но без риск няма как каквото и да е да стане. Дори когато ги слагаш в Банка пак има риск. Никои не ти го казва открито, разбира се, но примерите са много, където банката фалира и остава много честни хора, които са се трудили много за парите си без пукната стотинка. Всяко едно нещо има определен риск, но аз не разбирам при положение, че го разбираш се опитваш спориш и да извърташ нещата. Всеки един човек определя сам рисковете, които иска да поеме в живота си. Търговията на Форекс е високо-рискова инвестиция и това по закон всеки брокер трябва да ти каже.

----------

Ето тази стратегия е с 1.5% DD
      http://financialmarketsmanagement.co...Statement1.htm
      Ама ти не си брокер, бе младеж, объркал си се нещо
      Брокерите имат някаква регулация, а ти какво предлагаш, аз ти предложих моите условия, единственото което ти предлагаш е да ти дам пари
      Другото в което сис е объркал е, че имаш нещо общо с фондовете
      Фонда има проспект, публични отчети, данъчни декларации - ей такива неща - това трябва и ти да покажеш, ане онези картинки дето си пуснал линкове към тях
      А за моите пари не бери грижа - инвестициите са ми в кръвта и толкова много съм губил, че със загуби не можеш ме уплаши, даже не ги броя загубите, ама сигурно повече съм спечелил щото все още имам някакви налични пари

Купувайте, продавайте, печелете с ИнстаФорекс.

11. Следният потребител изказва благодарност на minkov за полезния пост:

wannabe (09-05-2015)

12. <a href="https://www.instaforex.com/bg/?x=bgforum">InstaForex</a>
    13. 09-05-2015 10:17 #80 Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“ Можете автоматично да сведете до минимум прочетените публикации във вашия акаунт в „Общи настройки“
      kypa
      • Виж профил
      • Намери всички мнения
      • Лично съобщение
      kypa не е на линия
      Централна банка
      Suka Mengoceh

kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите kypa е отвъд представите Аватара на kypa
      Начислени плащания
      31,523.51 USD
      Благодарности
      235 416
      Благодарили са му 74 322 Пъти в
      22 961 Поста
      ПодписвамПодписвам
      Gordey7,
      X
      жули смело, Василчо, 10 000 часа пред тиливизура с графиките трябват докът почнеш да прибираш редовно колкот по-бърже ги минеш - толкоз по-бърже почваш да прибираш

ИнстаФорекс е надежден наръчник за света на финансите и инвестициите.

+ Отговор в тема
    Страница 8 от 20 ПървиПърви Предишно ... 6 7 8 9 10 18 ... Следващ ПоследнаПоследна
    Бърза навигация PAMM търговия и инвестиции   Горе ▲
    • Зони на сайта
    • Потребителски панел
    • Лични съобщения
    • Абонаменти