Ми той градивния спор няма как да се завърти при положение, че всяко друго мнение се приема за насмешка или заяждане, защото не може да бъде оборено с аргументи
Ми той градивния спор няма как да се завърти при положение, че всяко друго мнение се приема за насмешка или заяждане, защото не може да бъде оборено с аргументи
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Давам пример
Не бъдете буквоядци, а четете м/у редовете![]()
Ето и от мен една прогноза - в понеделник отваря с гап до паритетното. От там затваряме гапа. Във вторник 1.22222. Сряда - 1.33333. Четвъртък 1.444444. Петък 1.555555И в събота 2.00
![]()
DRA (10-05-2015)
Нали не смятате, че като се постне прогнозата и всички се юрват да търгуват по-нея) Съмнявам се, че има такива колеги тук, а и да го правят все пак не са малки глата си е тяхна и могат да си преценяват никой не им е опрял пистолета в главата
Въпреки, че забелязах няколко отлични прогрози...и ако бях търгувал по тях бая пари, щях да изкарам...а не да загубя както стана)
Забележката за копирането може да е умесна, но само когато е подкрепена с корективна прогноза с разумен аргумент. В противен случай остава само спора за Яйцето и Кокошкатаи дали Вуте е прав или Нане
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Уеуее, шивашка прогноза![]()
![]()
.............................................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Отлична прогноза! Сега остава ако някой има нещо против това да се аргументира защо и как го вижда
Ето така се прави
Благодаря))
туй да четем между редовете по тоз начин ли трябва да се прави
http://www.oddee.com/_media/imgs/art...99_feldman.jpg
освен посоката требе да се гледа и структурата на движението, и най-важното - да се тури стоп спрямо нея![]()
DRA (10-05-2015)
Били сме имали дожи на месечна графика![]()
Аз оборвам това - с аргумента, че нямаме никакво дожи докато не затвори свещта
![]()
Добре, но не мога да те разбира, досега обясняваше колко е важно да се дават прогнози, пък сега с този пост обезмисляш предишното си становищеНали не смятате, че като се постне прогнозата и всички се юрват да търгуват по-нея) Съмнявам се, че има такива колеги тук, а и да го правят все пак не са малки глата си е тяхна и могат да си преценяват никой не им е опрял пистолета в главата
Въпреки, че забелязах няколко отлични прогрози...и ако бях търгувал по тях бая пари, щях да изкарам...а не да загубя както стана)
Забележката за копирането може да е умесна, но само когато е подкрепена с корективна прогноза с разумен аргумент. В противен случай остава само спора за Яйцето и Кокошкатаи дали Вуте е прав или Нане
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Няма да се аргументирам, защото ще разберете методиката ми на прогнозиране и ще станете милионери![]()
![]()
, а аз не съм филантроп и не давам нищо безплатно
![]()
прогнозата кът я турим после е добре да следим изкъсо пазаря през прогнозирания период и да гледаме дали съвпада, дали се различава, дали изобщо има нещо общои най-вече - дали трябва само в една посока да прогнозираме цифрите или трябва и двете страни на зиг-зага да търсим
![]()
DRA (10-05-2015)