Да ти е ва и онез години скапани. Нямах никви пари, не можех и да изкарвам.
Кво ви липсват на всичките, не знам. КАто си гледах съучениците, и те си бяха мизерници като цяло![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
аз ако имах сметка с 1К бих отворил 10 лота.. бих отворил и 11 ама сигур няма да ми стигне маржин.. няма смисъл да се бавя да ставам милионер и да отварям някви микролотове..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (20-05-2015)