kypa (13-06-2015)
С 10% риск веднъж да те хванат новините по бели гащи, особено ако си с по-малък стоп и отиде -50% или повече дори.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-06-2015)
Айде пак наизуст. Какво значи по-малък стоп ? Стопа може и на 15, може и на 55пипа да е. Тогава новините нямат значение. И 10 е доста наистина, но при 5, нищо кой знае какво няма да стане.
Стопа ти може да го слагаш във въздуха, но ако го слагаш под/над подкрепа/съпротива, по-различно е.
kypa (13-06-2015)
Да, има някакви правила, които са толкова странни, че не повярвах на очите си като ги четох!?![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (13-06-2015)
Зависи, ако е както в онзи филм със стейтъм ли беше не помня, къде ги бяха събрали няколко човека и всеки с револвер, наредени в кръг и всеки стреля в главата на другият, докато остане само единТо тогава, не е хазарт, а чист бизнес с много висок риск, но пък и печалбата беше значителна
![]()
kypa (13-06-2015)
kypa (13-06-2015)
Ония ден ме удари стоп на -65 пипса вместо стандартните 20, абсолютен карък, но както и да е. Сега сметни ако стопа е 10-15 пипса на М5 с 5% риск какво се получава. Аз не знам като си видял отлично вече за какво става дума с какъв акъл ги приказваш тия глупости за 5-10% риск.Айде пак наизуст. Какво значи по-малък стоп ? Стопа може и на 15, може и на 55пипа да е. Тогава новините нямат значение. И 10 е доста наистина, но при 5, нищо кой знае какво няма да стане.
Стопа ти може да го слагаш във въздуха, но ако го слагаш под/над подкрепа/съпротива, по-различно е.
kypa (13-06-2015)
kypa (13-06-2015)
Не са глупости, а начин на мисленеОния ден ме удари стоп на -65 пипса вместо стандартните 20, абсолютен карък, но както и да е. Сега сметни ако стопа е 10-15 пипса на М5 с 5% риск какво се получава. Аз не знам като си видял отлично вече за какво става дума с какъв акъл ги приказваш тия глупости за 5-10% риск.
Това си е и характер, по същият начин както предриемам изпреварване на колона от 5 коли да кажем, преди завой, и когато задминавам 3-тата, виждам че в насрещното идва друга и решавам да дам още газ, да изпреваря и останалите две и точно преди завоя да натисна спирачката до границата на приплъзване на гумата
Преди няколко дни излязохме с един познат из града и аз на зеленото, пак всичката газ и на следващият светофар рязко спирачки. И той ме пита защо
Първо защото мога, второ защото ми е кеф
Та и ти сега, било глупост. Не, не са глупости, а различни гледни точки за постигане на различен ефект.
kypa (13-06-2015)