Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Lubo (19-05-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (19-05-2015)
Ще ти кажа друго, което трябва да ти е по-интересно...помниш ли колко пъти съм ти казвал, че резултатите на най-сериозните трейдъри в историята са реферектната точка за определяне на прогреса и нивото? Е сега знам отлично от опит защо и как са такива
Най-добрия показател къде се намираш е когато станеш на един акъл с тези, които вече са стигнали там където искаш да стигнеш ти...
Накратко значи, все още не си.Ще ти кажа друго, което трябва да ти е по-интересно...помниш ли колко пъти съм ти казвал, че резултатите на най-сериозните трейдъри в историята са реферектната точка за определяне на прогреса и нивото? Е сега знам отлично от опит защо и как са такива
Най-добрия показател къде се намираш е когато станеш на един акъл с тези, които вече са стигнали там където искаш да стигнеш ти...
Е кога бе 100, кога ?