хммм не ми звучи нещо особено, докато бях ученик (преди 20-ина години) имах един назобан съученик, който тогава вдигаше по 180 без напъване, а сега може и да са повече
но това си имаше и негативните последствия
![]()
![]()
хммм не ми звучи нещо особено, докато бях ученик (преди 20-ина години) имах един назобан съученик, който тогава вдигаше по 180 без напъване, а сега може и да са повече
![]()
![]()
Левскарино, да бутнеш 50кг е нищо, да бутнеш 80, също не е особено. Да бутнеш 100, вече си трябва повече от посредственост. За 120, усилието е много повече. За 150 вече си е направо професионална работа, а всеки кг отгоре става огромна тежест.хммм не ми звучи нещо особено, докато бях ученик (преди 20-ина години) имах един назобан съученик, който тогава вдигаше по 180 без напъване, а сега може и да са повече
![]()
А пък това с хоя, не е задължително. Арнолд си е клатил по 4 пъти на денИма значение какви препарати се взимат.
мдам......така е.....требе и акъл.....и да се ползвува най важното....Минута и 10 с. мислих - честно ! Е, минах цялата азбука и само с '' Ч '' се получи нещо смисленно и различно от това с '' Х ''.................ЧАЙ.......
Олег имам важно питане към тебе....чух че в моторджийските среди на аванта не се возело.....в смисъл лафа е бил такъв.....като линка отдоле...верно ли е ......
http://www.img-share.eu/f/images/77/gasorassoHH1zum.jpg
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Верно емдам......така е.....требе и акъл.....и да се ползвува най важното....
Олег имам важно питане към тебе....чух че в моторджийските среди на аванта не се возело.....в смисъл лафа е бил такъв.....като линка отдоле...верно ли е ......
http://www.img-share.eu/f/images/77/gasorassoHH1zum.jpg
Една такава я бяха зарязали една вечер до ресторант острова, което е на края на гребната и няма жива душа
Возила се, накрая пича тръгнал да си иска нали, онази му рекла, ааа няма, неи онзи се качил на мотора и я оставил
![]()
JaY_Z (02-05-2015)
Слаб съм Левскарино. Едва от около месец, започнах по-малко да се стряскам като се погледна в огледалото
То бива генетика, ма чак пък толкова грешно да изляза....сестра ми ко я видиш, няма общо с мен![]()
Уффффф Олег, според мен глеталото ти не е вярно)
Ти си си готин пич, ни го гледай и тва е)
А Наздраве на който е наоколо![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Oleg (02-05-2015)
КинО (02-05-2015)
Добро утро!
Ставайте да се броите, че Реда го няма и оставил контрола на баба Меца.
Ама тя пияна...
Мецане, знаеш ли мечките кога раждат малките си?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (03-05-2015)