Добро утро!
на таз картинка фибото не е коректно поставено.........а за кУрекцията би следвало да има още малко нагоре,за да се изпълни двойното дънце..........
което не винаги е задължително................
айде хубав ден...................![]()
Добро утро!
на таз картинка фибото не е коректно поставено.........а за кУрекцията би следвало да има още малко нагоре,за да се изпълни двойното дънце..........
което не винаги е задължително................
айде хубав ден...................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ЦЪК
Нямам какво повече да добавя... Хорта са го написали![]()
Дубрутря на Ж.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
masta (02-05-2015), L1914 (02-05-2015), Spekulanta (02-05-2015)
бабо Мецо не се ласкай..........става въпрос за ХОРА.................Нямам какво повече да добавя... Хорта са го написали
Дубрутря на Ж.
...................
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И какво излиза? че борите стреса с алкохол...
Аз съм с най-слабото IQ, в такъв случай![]()
REDA (03-05-2015)
REDA (03-05-2015)
Аз компенсирам пиенето с енергийни и други подобни творения
Още преди години кога бех студентин, единият колега ми каза, ти даваш повече пари за енергиини, отколкото аз за пиене ве![]()
Не съм се оправил още. Но съм по-добре от вчера и деня преди вчера
За коката нема пари Левскарино
Па и нема май смисъл от нея. Обаче като гледам онзи познатия от фитнеса, сега започна отново цикъл....бахти яката работа
Ко не бех тираджия, можех да се направя като животно![]()
Е мъж де
Той прави цикъл, няма такъв
3месечен, ще видим разликата
Макар, че зимата ще е по-показателно.
Тва да бутнеш 3 пъти 230кг на лежанката си е много сериозна работа.