Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
бабо Мецо стопа вече на плюс ли е ,моя да..................
............................![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
babaMETZA (27-04-2015)
ся що трябва да подгонвате пилците кат са тръгнали по потчната линия с това деклариране на късаци...........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
babaMETZA (27-04-2015)
На мен си ми звучи на точното описание, на бича айляк по цял ден
Фафле, май съм болен
Ще ида да напомпя гърдите след малко, дано се оправя![]()
Олег да не си паркирал пред некой гараж ба.............Ще ида да напомпя гърдите след малко, дано се оправя
http://seir.bg/pictures/4592_thumb.jpg
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
If you come to the gym without a goal, go back to home!
Dmitry Klokov
JaY_Z (27-04-2015)
babaMETZA (27-04-2015)
Oleg (27-04-2015)