100, нека ходи момчето, какъв е проблема, че ще излезе някъде, че няма да научи нищо или че е платен.
Аз съм плащала за курсове за трейдинг и бяха добре похарчени пари и не съжалявам
100, нека ходи момчето, какъв е проблема, че ще излезе някъде, че няма да научи нищо или че е платен.
Аз съм плащала за курсове за трейдинг и бяха добре похарчени пари и не съжалявам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
наистина , няма лошо . все нещо ново ще чуеш и научиш . дали ще го ползваш е друга бира. има го момента и с обмяна на идеи със съмишленици/ ако не си единствения/ отвсякъде е добре. и аз бих отишъл да чуя нещо. малко ми е далеко .![]()
Проблеми няма, просто аз съм разочарован от почти всички семинари, които съм посещавал наживо. Реално дори след тях пак ще стигне до информацията от нета, а хубавото е че онлайн осве че всичко ти е представено супер удобно графично, можеш да задаваш въпроси също, а можеш да гледаш и повторение на събитието. Не говоря за някакви измислени уебинари, а за по-професионални неща/
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
L1914 (22-04-2015)
Какво те разочарова при тези семинари.
Добре би било да се види програмата на този семинар за който се пита, която определено ще е ориентир дали ще е полезен на човека.
Аз ако имах тез питанки определено доста подробно щях да разпитам какво и що, почнат ли да ми мънкат отсвирвам
аз току -що отворих семинара/ виното/ 1-ва точка - салатка с няколко вида марули + малко чери , поръсено с сок от лимон
2-ра точка - мерлуза с варени картофки , гарнирано с бяло винце .....
3-та точка - зависи .................... аре наздраве![]()
Emil Enchev (22-04-2015), D-12 (23-04-2015)
Тез семинари от всеки се посещават ежедневно минимум един път на ден и програмата е по желание
Разочарова ме, че информацията за тия 2-3часа е в пъти по-малко и далеч не толкова добре синтезирана колкото тук примерно. Учат те на някакви неща уж, но на практика трябва да посещаваш някаква серия от такива събития за да можеш да получиш пълен комплект информация кое как и защо се случва в този бизнес. Онлайн като гледах преди време на tradeempowered, 5 дена по 4часа, стоиш си удобно не пропускаш нищо, записки не са необходими, питаш и ти отговарят, културна работа...
Тука като се сетя на колко пъти са говорили откровени глупости, особено на тия семинари, които брокерите огранизират като например как трябвало абсолютно задължително да имаш р:р поне 1:2 за да печелиш??
Семинара вероятно ще е реклама на софта който е изобретилКакво те разочарова при тези семинари.
Добре би било да се види програмата на този семинар за който се пита, която определено ще е ориентир дали ще е полезен на човека.
Аз ако имах тез питанки определено доста подробно щях да разпитам какво и що, почнат ли да ми мънкат отсвирвам
има и книги написани,
http://www.volumespreadanalysis.com/tradeseqexp.pdf
Emil Enchev (24-04-2015)