Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
аааа те били инста лотове.....аз съм се заблудил нещо....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Е малко ли са по 1,5 $$$ на пип ???????
Дай да не се правим на милионери .........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Spekulanta (23-04-2015)
днес курсо е срещу всякаква фундаментална логика...........
европските данни слаби,английските слаби..........еврото скача...........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Ейййййй.... мръднах за малко...курсот ОПЪРНИЧЕВ....оставих го извън поглед за малко и глей ква станала....Ми пак късо тряяя търсим
Контраджиите нещо ми играете сечено а ?![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Абе индикатора къде изчезна. Да не са го арестували там у Пазарджика за идил-миндил нещо?
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
mck (23-04-2015), КинО (23-04-2015), Spekulanta (23-04-2015), masta (23-04-2015)
Ето добра причина да не следя новините.
Доста често подвеждат и директно объркват.![]()
Spekulanta (23-04-2015)