Инстата не бяха ли спрели да работят с тези картималко полезна информация за притежателите на payoneer -ска карта!
моята карта изтича август месец и днес получих съобщение от съпорта в което е посочено,че срока на картата изтича еди кога и ако желая мога да я подновя....
има съответна ел.форма която се попълва и потвърждава и това е цялата процедура.........
или беше временно това
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
И аз харесвам неща с имена, но ако не са функционални не са достатъчно атрактивни![]()
При мотоекипировката, без име нещата, струват около 5 пъти по-малко. А нещата с име, на същата цена като тези с без, са общо взето едно няма нищо.
Ръкавиците ми са висок клас на спиди за над 400лв и като качества, надали са кой знае колко по-добри от такива за 50-60лв без име, защото като гледам, протекторите са си същите общо взето, а кожата си е все кожа.
За каските май е пак същото, защото по състав, са еднакви, но едните струват 200лв, а другите са по 700-1000, защото са AGV или SHOEI.
Но пък и като сложих ARAI, те такава удобна каска, точно като калъп по главата, не очаквах да има. Та името в случая, може и да не е само една лепенка, защото реално погледнато, зад това име стоят много хора, технологии, експерименти и т.н.
Аз още нямам плащане, но обещавам да съобщя веднага, когато ми пристигне пачката!![]()
Много ви забавиха плащанията, аз чакам да ви отприщят, че да пусна и аз![]()
![]()
Тези неща обаче се разделят на "китайски" и "маркови", а не функционални и модни аксесоари. А тия неща не знам дали наистина е така, но интелигентния подбор при функционалните неща може да ти спести доста пари.При мотоекипировката, без име нещата, струват около 5 пъти по-малко. А нещата с име, на същата цена като тези с без, са общо взето едно няма нищо.
Ръкавиците ми са висок клас на спиди за над 400лв и като качества, надали са кой знае колко по-добри от такива за 50-60лв без име, защото като гледам, протекторите са си същите общо взето, а кожата си е все кожа.
За каските май е пак същото, защото по състав, са еднакви, но едните струват 200лв, а другите са по 700-1000, защото са AGV или SHOEI.
Но пък и като сложих ARAI, те такава удобна каска, точно като калъп по главата, не очаквах да има. Та името в случая, може и да не е само една лепенка, защото реално погледнато, зад това име стоят много хора, технологии, експерименти и т.н.
Може, но все пак предпочитам нещо което е изпитано и доказано.
Гръбен протектор има за 30-40 до 70лв, а гръбен протектор на Даинезе е 200лв. И Роси кара с екип на Дайнезе
С гумите е същата работа, може да караш и с тигар, но аз предпочитам Дънлоп/Мишелин, макар да струват в пъти повече.