Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (17-04-2015)
Все пак БЛАГОДАРСКО на Абсата, че РЕДА се наостри да затвори когато требе!!!)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
JaY_Z (17-04-2015)
1/2 прибрах 50 точки
другите ще си седят със нулев стоп за гръцкия фалит.
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Как сте агънца???
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е те първо ще фалират, после ще почне ходенето по мъките.
Положително в дългосрочен аспект, но на пропуснато плащане ще има 200 пипа гап надоле. Поне според мене.
Как сте агънца???
Tehol (20-04-2015)
шойблето казал че гърците може вече да търсят помощ от русия....макар че едва ли щели да им помогнат много.....
ПП тея почнаа да ги ритат кат мръсни котета.....
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Абе което и да е. Ама си знам, че ще въртят сучат и ще ги спасят педерчетата, колкото и да ми се иска да наблюдавам фалит.
----------
И времето на биците дойде. махнах втората половинка на 70 точки и дълги от 0760 стоп 0730 , цел 0900
с 1/2 обем съм
Как сте агънца???