Добро утро и от мен....
Колкото и да ни е празнично и мързеливо....трябва да се поработва днес май....
Хайде, строих се и аз.
Започвам я...
Добро утро и от мен....
Колкото и да ни е празнично и мързеливо....трябва да се поработва днес май....
Хайде, строих се и аз.
Започвам я...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (14-04-2015)
Христос Воскресе, малко със закъснение.
Как беше преяждането, пукнаха ли ви се тумбаците?
Бачко, още петък отнесохме на мазутеното петно стопеца. Сега ще чакаме новия бонус да обяви следващия жокер.![]()
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
Добро утро!
прави някакви номерца,ама..........късо 1.0566......................
ДАВАЙ ДОЛАРЕ!!!!!!!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (14-04-2015)
Христос Воскресе!!!!
те тия думи чувам от няколко дена ....ма като питам некой видел ли го е с очите си ....отговор не получавам....то като продуцирането на РЕДА всеки ден точка па една сделка нема.....
добро да е утрото ви и спорен деня![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
КУЧИК комшиите ти пак са вилняли !!!!
http://varna.dir.bg/news.php?id=18861498
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
JaY_Z (14-04-2015)
една подкрепа на 1.05418 се заформи и не ще да я минава..............
----------
затворих на ръчна на 1.0537 .............
не ми харесва как се движи.......ще видя след обяд по сашковските данни...........![]()
Днеска сме на ПАУНД ДОЛАР
Текущо имам къса на +60 , която очаквам да продължи да се УГОЯВА
ДАВАЙ ДОЛАРЕ !!!
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА