Даже според някой, входа може да бъде където и да е. С добро управление на позицията ( достатъчно ресурс за подържането и) може винаги да се излезе на печалба.
![]()
![]()
![]()
Даже според някой, входа може да бъде където и да е. С добро управление на позицията ( достатъчно ресурс за подържането и) може винаги да се излезе на печалба.
![]()
![]()
![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
kypa (02-04-2016)
Първата реална сметка я занулих за месец и половина. В средата на този период обаче бях на 25% отгоре.
Сега пак ме засърбя крастата, попрочетох доста неща, отворих си демо сметка и наближава момента, в който
ще повторя упражнението, да видим как ще се представя от втория път.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (02-04-2016)
Ама кво ше изкараш е питанката? Ние сме на пазара , за да правим пари , а не да се правим на търговци и да чакаме до безкрайностПървата реална сметка я занулих за месец и половина. В средата на този период обаче бях на 25% отгоре.
Сега пак ме засърбя крастата, попрочетох доста неща, отворих си демо сметка и наближава момента, в който
ще повторя упражнението, да видим как ще се представя от втория път.
----------
Нещо като инвестиция по МАРТИНГЕЙЛ - с достатъчно дълбок и пълен джоб теоретично никога не можеш да загубиш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
kypa (02-04-2016)
kypa (02-04-2016)
Това последното не беше предназначено за този пост, ама си го хванал, преди да го изтрия
Някои все на демо си караме, къси ,дълги, какво рече пазара имаме го на сергията
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
kypa (02-04-2016)
И аз така...като занулих първата сметка за два дни...от тогава само демо. Докато не стана ПРО
kypa (02-04-2016)
Ами нали пак си е тренинг, аз на демо рядко търгувам, обаче понякога търгувам с много много нисък обем.
kypa (02-04-2016)
Аз пък д мноооог големи... Поне ми е кеф...
Всъщност сега съм на първо Демо...![]()
kypa (02-04-2016)
kypa (02-04-2016)