от инстата ли е това тегленеИнтересна работа преди не беше така ...............
Преди като пусках теглене и на другия ден са вече в джоба ..
Аз сега нещо
Преди два дни пуснах теглене и няма пара и няма .
Е може би заради това че вчера не издържах за хубавия сигнал и отворих позиция
Въпреки че чакам и превод . и сигурно заради това . или знае ли чиляк какво да си мисли
понякога може да се забави няколко дни
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Да от Инстата ............
видях сега в пощата си
Че ме одобриха с първо ниво на верификация
Сега да им изпратя шофьорската книжка за второ ниво и готово![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Не ва Живко
Аз ги говоря за ПАММ сметката
Минах първо ниво на верификация.
Иначе на бонус сметката имам и двата нива на верификация
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
jivko78 (09-04-2015)
Този път и аз чаках повечко за тегленето ,
заявих миналия четвъртък и дойдоха тази седмица във вторник .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
и това ще рече цели 5 дена .............
Щом трябва ще се чака . но ми и лепнаха една такса
Преди нямаше такова нещо а сега и такси макси![]()
Вече има такса за скрил ,ако тях ползваш / сравнително от скоро /
Но не е кой знае колко - 1,4% .
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
Spekulanta (09-04-2015)