днес цЪл дЪн в района на гарата ли ще гравитираме![]()
Още ли работите?
Аз ходих да понапазарувам и се бях пернала с едни токчета...краката ме заболяха.
Довечера как ще се![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
края на седмицата е . заслужава си малко глезене
----------
бутай , бутай . още малко остана . пък и Джей-то гони таргетиФАФЕ , вчера я рисъуах в по голям мащаб/ в по -малък мащаб , на 1 час прави ''ц'' , опитва се да пробие надолу 11715 - 11670 / моментното дъно / : 11845 -11925-38 -довечера . при условие ,че не пробие . ако пробие 11250
П.С. последната 1 -часова свещ , нещо без посока ми се вижда 50/50 , стиА фитили от двете страни
бико =бореца почвам да се оглеждам за камери . да не ми гледаш графиките , ейй
отивам на кафепой.![]()
Ако помага да Фърля един шарен бобец, веднага го мятам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука сме още.....в съзнание и в пълна трезвеност....засега.....този рендж ме измори честно казано и ще прибираме вересиите......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Fafa (24-04-2015)
изглежда ще приключим седмицата над 11800 което е предпоставка за един спокоен уйкенд..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."