Може и да си прави и да е за добро да съм спректейтъче временноя напълни....я не.....на мен още ми е бичо....па незнам....
Май наистина може само да подлъже импулсивното трейдър - като мен![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кой изяде волата на даксито.....кой кой питам аз.......що така го смачкват....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Добър да е денят Ви, едно късичко си взех, ама още му умувам стопчето
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (08-04-2015)
Аз само умувам, сравнявам го с валутни двойки, с който се корелира и там яснота няма...
Ще се чака 15:30 май.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
На минутките въобще не гледам корелациите, високия процент корелации е на големите
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Време беше....от сутринта го натискаме...![]()