първото влезе в играта и оказа влияние на курсо....да видим пробив ще има ли и дали ще се отчете и второто.......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Spekulanta (23-04-2015)
аз пък , нали играя скалпер днес , 'зех малко дълго. чеша се по главата дали да не затворя и втората къса ................... стопа на двете е някъде по дъната и е на + ............ пък да видим
----------
аре , звезди , ако са останали зАбе стискай . ИДВАМЕ.
С КЪСАТА ПОЗИЦИЯ , СТОПА НА 0 - НА 111630.............. ТАМ СЛАГАМ СТОПЛОСОВЕТЕ И ТАГГЕТА НА 'СИЧКОТО КЕЧ И ОТИВАМ ДА ПИЯ КАВЕ.... едната къса е прибрана ..................
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Още стискам късото и не съм затворила, ама като гледам как ме контрите преди дасъм прибрала, се чудя да ги чакам ли още тия 25 пункта надолу където ми е лимита
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
да не ти се бъркам в чакрите , ама аз затворих едната къса и другата я оставих да ми осигори по -ниско нулево ниво/ стоп/ .............боцкането си го направи точно до нивото / долната дълга/ ..................да видим. успех ....... заформя се едно гартли мечо раче или пеперуда .
...............
Току що прибрах, почна да се мота и се отказах да го чакам, а за дълго ми е рано
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
лонгито и на мене ми е апетитно щото и по мойте модели се натъкми за дълги....отделно и затвори едно гапче от сумата и време.....ма като го знам какво е диване даксито мислим да позяпаме да не вземат да изпраскат и дъното по часовата......![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
стопа на нула при това положение ми е 100 п надолу. ако пада ще е до 11300 - 250.......А-Б-Ц ....... пишем го в графата пропуснати ползи ,изправяме се , слагаме лепенки по колената и пак напред......
----------
затова почти винаги тук локирам .и не само тук
метни една графика . интересно ми е..............................................