Ей...........сега вече ми се откри..........
Колко,имам да му връщам....................Ставам Кмет на Лакум Дол.....![]()
Ей...........сега вече ми се откри..........
Колко,имам да му връщам....................Ставам Кмет на Лакум Дол.....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Фафлееее..........мащай дългите.....Бръжеееее...........
.................................................. ........
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Аматьор, кво очакваш
Аз пък моите ги затворих точно по план
http://s23.postimg.org/xz44n51sp/FDA..._22_4_2015.jpg
Няма друг начин Левскарино, ще се уча да търгувам...че иначе трябва да работаА да се работи води до деградиране на ума и тялото
![]()
L1914 (22-04-2015), Emil Enchev (22-04-2015)
Бърже ама ме нямаше...
За два дни профита ми отиде на кино.
а сутринта си мислех да пусна теглене...ама лакумията е голяма.
Да бех го пуснала и да изляза тогава...
кък се оценяват шансовете от колегията днес да направим нов дейли хай........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Emil Enchev (22-04-2015)
Щом ще си ги мерим - нека и аз да го покажаАматьор, кво очакваш
Аз пък моите ги затворих точно по план
http://s23.postimg.org/xz44n51sp/FDA..._22_4_2015.jpg
Няма друг начин Левскарино, ще се уча да търгувам...че иначе трябва да работаА да се работи води до деградиране на ума и тялото
![]()
![]()
ПП Олег, през уикенда помагах на един приятел и достигнах до извода, че работата не е за мен: изморих се, изпотих се, кръста ме заболя ..... нищо хубаво
![]()
Me4oBikov (22-04-2015), Emil Enchev (22-04-2015)