Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
тука на 12030 е дъното.. това му беше падането.. не се отчайвайте колеги..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Какво да се отчайваме, това го мислех, че ще стане, ама не го изтъргувах , част само от него, така че има какво още да се желае.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
На зрителската скамейка съм, имам доста нещица вече и ще ми се напукат петичките вече
днес 230 точки сопол и тука голема мълчина.....некой нема ли да се пофали да го е разпрал от продажби....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Имам за хвалене, ама не тук, изкушавах се да метна късо, ама само с мераците си останах и излезе прави бяхме и изгледахме едни пари, ама нищо не взехме та не се брои
тука вече търпя неистови загуби.. реална смета.. това не е бонус сметка.. не се шегувам..![]()
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Преценявай нещата бързо като не слагаш стопове. Неслагането на стопове за мен е в плюс само да не те извадят от играта шишове...В един момент и аз търгувах така с реалната сметка, но на 2 пъти ми се пълниха гащите и вече не е вариант за мен!!! Първият път бяха едни дълги от 9900 (веднага след първата корекция) а то взе че върна. Добре, че не върна много и ми се размина там, че и след Швейцария излязоха доста на +. Вторият път реших, че около 11К ще коригира.....да, ама не!затворих ги пак на много голяма загуба, ама ги избих с времето. По-спокойно ми беше без стопове - няма удряния през деня, няма нерви, ама като тръгне на минус....нервите се компенсират. Сега проблемът ми не са стоповете - тях вече не пропускам да ги слагам, проблемът ми е дисциплината да чакам за хубави сигнали. Затова сега съм на демо пак, че сметката ми е доста зле и като си оправя проблемите с дисциплината, трябва да я рефинансирам тая сметка
Докато се науча така ще е
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.