голите шарани у мътната вода се ловят......все си мисля че трябва да бидне 12350.....![]()
голите шарани у мътната вода се ловят......все си мисля че трябва да бидне 12350.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Много се задържа на трендката без да се отблъсне добре, пък и еврото върна почти целия спад, незнам мътно ми е и не пипам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
аз май го урочасах сутринта кът купих на 12280.. ще взема да затворя та да ви тръгне търговията колеги..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и аз за първи път в историята ми на трейдър го виждам Дакса толкова заспал..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Тамън ще откаже всички и ще тръгне, аз си взех късичко
nnikos (15-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма новини , сигналче, бях оставила чакаща и я е взело