Няма нерви...
Джъст констатация....![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Накъде ги правите тез добавки, че не можах дасе ориентирам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (07-04-2015)
получи се , с малко закъснение ................
https://forum.bg/showthread.php?3021...=1#post1152299
----------
добрЮтро и спорна работа..............![]()
![]()
добрю утро......
как са хавите тука....нощеска чаках ново връхче....то пак ядец.....голем характер това дакси....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
аз доволем . точно на финала се получи . пуснал съм го преди няколко поста . м'ого чокунддурест 'ша излезе. стига с това нагоре. к'во казва Елиот по въпроса
![]()
аз не търгувам вълните по елиът....броя ги по различен начин....крадени идеи от един колега Фицката и още тук там....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Добро утро на ранните пилета...
Как сте?
Гледам Кабела ми е на плюс...а снощи си го оставих на голям минус /без стоп/
Ама хайде за дакса тук ще си говорим...
Плуто видяхме какво чака...
Джей ти какво преброи? Дай числата..