Моля.....
Не те лаская....обективна съм![]()
Горе -долу съм заформила поглед върху търговията ти..../другия вариант е да търгуваш едно, а да казваш друго/, но пък няма как, тъй като показваш и графиките и не криеш ордерите...така , че...хората в тази част и Аз...не съм балък ...как е женски балък?балъчка?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
добре ,че не ме пита за ПИЧ как еМоля.....
Не те лаская....обективна съм![]()
Горе -долу съм заформила поглед върху търговията ти..../другия вариант е да търгуваш едно, а да казваш друго/, но пък няма как, тъй като показваш и графиките и не криеш ордерите...така , че...хората в тази част и Аз...не съм балък ...как е женски балък?балъчка?
![]()
нали форума е за това................. да се консултираме кои крив , кои прав и защо
L1914 (07-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Къде е стратегията?
Пуснал ли си я тук?
Или още я разработваш...?
Как да се намеси м ако не я виждаме?
И с каво сме полезни в случая?
Лелеее колко въпроси...да бях млъкнала малко ли?![]()
посточнно , комбинирано от всичкото , но я пробвам с отложени и директно и слагам таргети над едночасовите графики. да не кажа дневни.......... нишо такова. нищо ново под слънцето . през моя поглед![]()
Като я усъвършенстваш ще чакаме да я споделиш с приятелка![]()
Гледай сега какви ги върши Кабел...ако го изпуснат ......отиде да моето максимално...а аз затворих късите.