Нищо не правя в момента и нямам къси
Пия кафе , паля цигара и ПРОДУЦИРАМ за днеска къде какво и какъв ще е плана![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (08-04-2015), REDA (08-04-2015)
Добро утро.
Днес пазара май ще се ослушва заради ФОМКа. Всички ще изчакват от страх да не сгрешат!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (08-04-2015)
Добро утро............ успехи на всички!
А бе днес нещо малко снежничко навън у Софето ?!?!?
няма ли край тази зима?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
REDA (08-04-2015)
Аз викам още 100на точки надолу днес.Някъде 1,0750-1,0720 ми го дава.И довечера на ФОМК,айде нагоре.
Последна редакция от Spekulanta : 08-04-2015 на 07:49
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
babaMETZA (08-04-2015)
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
БАБО МЕЦО съгласен съм с теб
Защото и на мен са ми одрали кожата и знам какво е
Но да ти кажа . от това съм си взел много голяма поука
И след време съм спечелил от това и повече . предполага че и при теб е така![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
babaMETZA (08-04-2015)
добро утро!!!!
спорна да е на нивата.........![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Spekulanta (08-04-2015), babaMETZA (08-04-2015), REDA (08-04-2015)
babaMETZA
ФОМК какво те притеснява, ще купуват евра, то си е ясно това
само дълги търсят от ФЕД, големи нива търсят нагоре, трилиони евра им трябват![]()
Последна редакция от disel84 : 08-04-2015 на 08:27
babaMETZA (08-04-2015)
Мен па ми пратили оферта
"Датски език за начинаещи:онлайн курс+речник+аудио упражнения" от 135 на 9 леа)
Зема да искарам едно курсче, че то без датски как да се оправя човек
А Добро ви утро![]()
REDA (08-04-2015)