Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
кой знае... кой знае...как мислиш, тия социални мрежи за какво са измислени... засега се събира и систематизира информацията за населението... а един ден ще дойде световното правителство... и... я Бибко ела насам....
![]()
Приятелю, то когато дойде това правителство, ако дойде - аз вече може и да съм се пренесъл в един по-добър свят, както се казва, така че и това не ме притеснява.Пък и факта, че критикувам хунтата в Киев, например, по никакъв начин не накърнява уважението ми към канадското правителство и държава, все пак. Пък и в симфоничен оркестър не свиря - седя си кротко в къщи и си лафя с вас, търгувайки доколкото мога...
Така че - споко!![]()
За да се работи успешно на пазара Форекс, е необходимо да се знаят и ясно да се изпълняват само няколко прости правила.
Но, за да се научат тези правила и правилно да се прилагат, трябват години…
semion (07-04-2015)
EU нали официално препоръча да не се ползва Фейсбук, тъй като няма защита на личните данни и всичко се слуша от американците, по спомен май и тук в Европа имаше и някакво дело срещу гугъл за същото
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Google maps издава всичко, имаш ли android на телефона, знаят всичко за тебза iOS сигурно не седят по различно нещата де
С две думи - бъдете внимателни
![]()
Kaто нищо да са преди Google включени в шпионирането
Наскоро попаднах на статия за "генераторите на псевдослучайни числа" който се използват за криптирането... оказало се, че от 15 години та насам, Intel и AMD имали заложен backdоor в структурата на NAND gate генераторите си за псевдо "случайните" числа, та с две думи, не са много случайни, та в статията си бяха направили труда 'ората, да направят и тест с разбиване на критираната информация, оказа се, че вместо 24 дена, теоритично за примера, с 24 ядра, машината с 24 ядра разбива криптираната информация за 12 секундиСъщо така и споделяха как според тях това е умишленo, с цел бърз достъп до информацията която им е нужна, и направиха паралел между две спецификации на протоколи, който допълнително намаляват времето.. та, така, случайни неща няма
не е само софтуерното осигуряване, ами има и дупки в хардуера, аз винаги съм се чудил за какво са ми 8 ядра в джоба... и производителна мощност с пъти по-голяма от тази на настолния ми компютър, но и те са прави, защо да поддържат и плащат тока на супер компютри, като могат да свържат ядрата в мрежа... ти да ги поддържаш, ти да ги зареждаш... те да ги ползват
![]()
Kaто нищо да са преди Google включени в шпионирането
Наскоро попаднах на статия за "генераторите на псевдослучайни числа" който се използват за криптирането... оказало се, че от 15 години та насам, Intel и AMD имали заложен backdоor в структурата на NAND gate структурите си за псевдо "случайните" числа, та с две думи, не са много случайни, та в статията си бяха направили труда 'ората, да направят и тест с разбиване на критираната информация, оказа се, че вместо 24 дена, теоритично за примера, с 24 ядра, машината с 24 ядра разбива криптираната информация за 12 секундиСъщо така и споделяха как според тях това е умишлени с цел бърз достъп до информацията която им е нужна, и направиха паралел между две спецификации на протоколи, който допълнително намаляват времето.. та, така, случайни неща няма
не е само софтуерното осигуряване, ами има и дупки в хардуера, аз винаги съм се чудил за какво са ми 8 ядра в джоба... и производителна мощност с пъти по-голяма от тази на настолния ми компютър, но и те са прави, защо да поддържат и плащат тока на супер компютри, като могат да свържат ядрата в мрежа... ти да ги поддържаш, ти да ги зареждаш... те да ги ползват
mck за това IOS в къщи или на някой да го разхождаако се прави нещо нередно и могат да слушат на воля
![]()