Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
petar80 (06-04-2015)
ах, ах скъпи СкипиХоихих, кефиш ме. Луд умора нема. ............................................ На стопа си. .........
Скъпо ще си платиш дето си направил това преди малко на пазаря
Дето с големи обеми влизаш и стопа ми търсиш , ама скрил съм го аз![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Skp (06-04-2015)
noreason (06-04-2015)
дори и да удари там пазара не мисля , че ще обърне Скип ...Ак оси на дълги скритото е под 1. 0850. Иначе си ми в полезрението. .................
по - скоро го гледам като рейндж в най- лошият случай ...
ама преди малко отварям платформата и какво да видя ? ....онова дето никой не иска да го види
и какво правим Скип в такава обстановка ? какво правим ?
ами ето каквооо...))
сега ще пусна ...
http://prikachi.com/images.php?images/214/8033214r.png
Последна редакция от noreason : 06-04-2015 на 22:48
Страхотно си се справил.дори и да удари там пазара не мисля , че ще обърне Скип ...
по - скоро го гледам като рейндж в най- лошият случай ...
ама преди малко отварям платформата и какво да видя ? ....онова дето никой не иска да го види
и какво правим Скип в такава обстановка ? какво правим ?
ами ето каквооо...))
сега ще пусна ...
http://prikachi.com/images.php?images/214/8033214r.pngЧест и почитания.
За дълги смятам, че ще е на-рано след като покрием петък 15.30. Иначе скалпове бол .
![]()
noreason (06-04-2015)
мерси за хубавите думи Скип , ама малко го изиграх " на нерви "Страхотно си се справил. Чест и почитания. За дълги смятам, че ще е на-рано след като покрием петък 15.30. Иначе скалпове бол .
Бях сигурен , че ще качи ..ама да чакам 30 минути е много за мен ...
Дългото го държа , защото за късо не смея ...
това дето го изпратих ( снимката ) да не вземеш да ме копираш ?))
Опасно е за акаунта и за здравето ти !!!!
...Мислим за теб Скип ...![]()
Skp (06-04-2015)
Добро утро колеги, гласите ли се за къси или само аз съм настроен за мечи денНо все пак преди 10:15 не пипам
![]()
Добро да бъде колега ...........
За сега сърбам хубаво гъсто кафенце и съм пас![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (07-04-2015)
И аз съм на кафе и гледам умно пазара, но ми се струва че европейци след два дни почивка (петък и понеделник) ще го натиснат, а и нещо като двоен връхТ ми се струва че може да се получи на Н1![]()
Действай както мислиш за добре . за сега аз следя озито от късо ............
Имам дълги там !!!!!!
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
infesta (07-04-2015)