Здравей,
значи, все пак, "позитивното мислене" не сработи в този случай, което пък си е адекватно като реакция, щом не си съумяла да превърнеш търговията в устойчиво печеливша дейност.
Поздрави!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
при мен броя на загубите изпреварва все още печалбите значително,
затова печалбите си ги помня повече![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Бях попаднал на една статия, където "позитивното мислене" го правеха на салата!
Смях се много, но и верни неща имаше. Попадайки сред глутница бесни и гладни кучета
например не ти трябва позитивно мислене, а бързи крачета и големи камъни!![]()
Привет комарджия
Така е много си прав при мен не подейства позитивното мислене,но все пак спрях да търгувам поради липса на време понеже започнах работа .
Но за предпочитане е да се помнят добрите и печелифши сделки,за да може да се да се повтарят
Така че не вземайте пример от мен![]()
Всичко започва под Платановото дърво
quod me nutrit me destruit
единствено помня последната си загуба.. предишните 56 789 не гипомня как точно са станали, щот гледам да гоня бързо лошите помисли от главата си..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
бе то как да ти подейства, както това нЯщо "позитивното мислене" чисто и просто е разновидност на Търпимостта - някаква игра на криеница с проблема сякаш се явява .... но не че няма нещо вярно и в това: "С пари можеш да си купиш къща, но не и дом. Можеш да си купиш легло, но не и сън. Можеш да си купиш часовник, но не и време. Можеш да си купиш книга, но не и знание. Можеш да си купиш положение, но не и уважение. Можеш да си платиш за лекар, но не и за здраве. Можеш да си купиш секс, но не и любов.".... то не че пък след 10-15 г либов неразделна, няма да ти се наложи да си търсиш или купуваш странично и секс, но тва си е друг въпрос, който е убегнал на мъдрото китайче, изрекло горнотоПривет комарджия
Така е много си прав при мен не подейства позитивното мислене,но все пак спрях да търгувам поради липса на време понеже започнах работа .
Но за предпочитане е да се помнят добрите и печелифши сделки,за да може да се да се повтарят
Така че не вземайте пример от мен![]()