бая таквиз джаджи има веченали наскоро и едно кът дърво направено показваха дет събира от вятъра пак бая ефективно
със слънчеви колектори пак има схеми да се увеличи кпд-то, ама много скъпо им излиза да пазят птиците дет минават
![]()
бая таквиз джаджи има веченали наскоро и едно кът дърво направено показваха дет събира от вятъра пак бая ефективно
със слънчеви колектори пак има схеми да се увеличи кпд-то, ама много скъпо им излиза да пазят птиците дет минават
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Около нас вече няколко балкона гледам със слънчеви колектори опасани, ама идея нямам как се изплаща точно инвестицията
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Малки проекти навсякъде могат да бъдат реализирани, въпрос на потребление, за големи мощности си трябват условия и сериозни инвестиции, фотоволтаиците са също приемлив вариант, стига да имаш познат да те уреди да ти купуват енергията, преди месец смятах за вилата проект с фотоволтаици... ако започнат да ми изкупуват електроенергията която връщам в мрежата би трябвало да се изплати до 4-5 години, отчел съм потреблението което имам там, кога го имам, средната годишна мощност която ще произвеждам в зависимост от видя на годината, но по статистиките средна мощност за нашите ширини излезнаха 4 години и малкодруг е въпросът, че няма кой да ми плаща тази енергия... ако не съм на онзи познат който е познат на онзи и работи за онези...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (05-04-2015)
Графика на деня: Шистовият добив на петрол и газ в САЩ...
Фракингът вече отговаря за близо половината от производството на петрол и природен газ в Щатите
Ехе, нови находища откриват... нали щеше да свършва какво става... само лъжатГрафика на деня: Шистовият добив на петрол и газ в САЩ...
Фракингът вече отговаря за близо половината от производството на петрол и природен газ в Щатите
Тях ниските цени не ги удрят само Путин, а дали щото не им стига газеца не се споразумяха тъй скоропостижно с Иран
kypa (05-04-2015)
аз па за туй не съм се замислял - че може газ и петрол за сашковците да са намесени у сделката с Ираназ си мислех, че предимно за разпределяне на пазари за Индия и Китай става въпрос
ама и туй го има най-вероятно
![]()
Иран имат повече газ от колкото петрол, те и затова в някаква степен разбуниха Сирия, а преди това Ирак имаше проект за газопровод до Европа през Ирак, Сиря Турция та дотук, та да ги иц
акат тях и да угодят на кралските сунитски фамилия направиха газпром монопол, а сега цените се сринаха и няма парЕ за инвестиции
kypa (05-04-2015)
туй съм го отървалама сашковците не са
в никакъв случай
от толкоз години се мъчат да прилапат Иран
ама все нещо не им се получава
![]()
Тоя път постъпиха хитро бих казала, явно ще се изтеглят оттам и ще ги оставят да се оправят, до тоз момент подържаха противниците им , сега изведнъж хоп Иран, нещо от типа разделяй и владей май ще направят, как обаче са го измислили със сигурността на доставките незнам.