Новак държиш ли още лонгито на дакса......и ако да до къди го мислиш.....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
държа го, бях излязла и се е изгаврил с мен пак тоя дакс да не ми вземе лимита и сега ще го затворя, че много корективно това покачванеhttps://charts.mql5.com/7/476/de30eu...-division4.png
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (07-04-2015)
Аз затворих всичко - на загуба
Само да не се окаже фалшив пробив, че много ще ме е яд
Честито на телетата!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
дай кадро на ордера, ако искаш да поумуваме що така, то верно че на минала графика лесно, ама все пак
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Novak (07-04-2015)
nnikos (07-04-2015)
Тая пробита съпротива (вече подкрепа) има 3 теста, ама ме съмнява да издържи. Само е така за мизерията ще удържи днесмойте ги стискам............... и зАбете стискам![]()