Четем избирателно...затова.
Много, много не ме интересува какво получавам...след това защо така........ами как да е?
Ама и много спам по тия пощи .
Четем избирателно...затова.
Много, много не ме интересува какво получавам...след това защо така........ами как да е?
Ама и много спам по тия пощи .
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Много да ,
направо не ми се влиза да чета , като видя колко съобщения има ....![]()
Най-доброто качество на парите е тяхното количество!http://share.payoneer-affiliates.com/a/clk/bpDzb
МечоБиков, къде е батко ти?
Върна ли се от риба?
Кажи му да идва да пуска някакви картинки, че няма пазар....да по работим малко.![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Честита да ти е и да почерпиш от профита днес от нея![]()
При мен даксито не работи, ама аз сега сядам и се чудя дали въобще да търгувам
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark