Добрю ютрю)
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ !!!
----------
Уфффффффффф трудно е,,,,,,,,,(
На РЕДА му е КОЛЕДНО !!!![]()
Добрю ютрю)
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ !!!
----------
Уфффффффффф трудно е,,,,,,,,,(
На РЕДА му е КОЛЕДНО !!!![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро РЕДА , да не би да ти е по точно Празнично ?
От колкото КОЛЕДНОили да си препил и ти вчера ?
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
REDA (03-04-2015)
Индексите:
Японските са леко нагоре и гледат нагоре.
Днеска почти никои не РАДИ и вероятно ще
тръгне в ГНЯСАВА РЕИДЖОВИЦА, но да видим
в 9:00 часа дали ще се размърда????
В 15:30 часа под 5,5% ТЕЛЕТАТА ще станат на МЕЗЕТА!!!
ЖЕЛЯЗНА съпротивата 1,0877-1,0885
при пробив с възможност за 1,0899-1,0913
с вероятност за ИДЕИНАТА зона 1,0922-1,0948
СВИРЕПАТА подкрепата е в зона 1,0872-1,0864
и при преминаване там ще има атака на 1.0846-1,0801
с възможност за ход до ИДЕИНАТА зона 1,0780-1,0750
Това е!!!
Успешен ден на ХОРАТА!!!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
РЕДЕЕЕ, ами ЧЕСТИТА КОЛЕДА
Лелее колко рано се събудих днес.сигурно заради Коледата
Нямам подарък под възглавницата ...дядо Коледа ме е пропуснал значи, и елха нямам .
Тогава чакам Великден, мммммм козунак ми се прияде.
Spekulanta (03-04-2015), REDA (03-04-2015)
РЕДА да не би да имаш в предвид всички Мечкадари да им свалят козината за да направят на хората ,В 15:30 часа под 5,5% ТЕЛЕТАТА ще станат на МЕЗЕТА!!!
Кожуси за през зимата ........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Реде то Коледа..Коледа , но ти няма графиката ?
Или я пържиш сега?
Fafa (03-04-2015), Spekulanta (03-04-2015), fxg (03-04-2015), alf (03-04-2015), CVC (03-04-2015)
Но РЕДА има бая време да чакаш ми струва за това ПАРИТЕТНОТО или не поне сега в близките месеци
Абе да ти кажа нагоре сме нагоре . или в РУСИЯ СЪМ В РУСИЯ![]()
Сега,,,,,,,,,,,вчера Абсата искаше от РЕДА да се прави на леля Ванга.))
Днеска е много специфичен ден, че европейците реално не РАДЯТ.
РЕДА ще каже, че ако в 15:30 искарат под 5,5% безработица бара
ще е ЧЕРВЕН, т,е, очаква засилване на долара.
Пак ще го коментираме това към 18:00 часа,,,,,,,,
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
alf (03-04-2015)
Добре съгласен съм ..............
Но за мен тази валутна двойка €/$ си е за нагоре както и да го въртиш![]()