Баба Йелън говори .................................................. ..
Баба Йелън говори .................................................. ..
Бачко, тук ли си?............................................. .......................
Как сте агънца???
Зарадвахте ли нечия трапеза?
REDA (02-04-2015)
Утре американците ще са сами на пейролите
Може да направят графиката дроб - сърма ако искат![]()
![]()
![]()
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
REDA (02-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Следният потребител изказва благодарност на Absfresh за полезния пост:
REDA (Днес)
Купи ли си евра, Бачо?
Исках да ти метна едно предизвикателство.
Как сте агънца???
Сутрин кат процедираш защо не почнеш да пишеш какъв цвят дневен бар чакаш. Примерно от 8 сутринта в колкото си избреш вечерта. Да кажем пак в 8. Като там +/- 5 пипа на отварянето не го броим.
Това ще е вече голямата работа, ако го направш. Аз се наемам да броя резултата или да делигирам правата на някой строг , но справедлив арбитър да брои, ако ме няма.
Даже съм готов и аз да ти давам такова очакване и без това имам всеки ден с някакъв процент.
Как сте агънца???
Еммм той човека може и да има очаквания...въпроса е де е келепира??? дет ше каже бай ГаняСутрин кат процедираш защо не почнеш да пишеш какъв цвят дневен бар чакаш. Примерно от 8 сутринта в колкото си избреш вечерта. Да кажем пак в 8. Като там +/- 5 пипа на отварянето не го броим.
Това ще е вече голямата работа, ако го направш. Аз се наемам да броя резултата или да делигирам правата на някой строг , но справедлив арбитър да брои, ако ме няма.
Даже съм готов и аз да ти давам такова очакване и без това имам всеки ден с някакъв процент.![]()
![]()
![]()
REDA (02-04-2015)