то по принцип това е най- важното но малцина го осъзнават че е много по важно да не правим минус отколкото размера на спечелените пипове защото като дойде ДЕНь ТРЕНДА както казват руснаците да имаме нужния ресурс да заковем месеца![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Дани здрасти , като гледам пак акъли даваш чичето по принцип това е най- важното но малцина го осъзнават че е много по важно да не правим минус отколкото размера на спечелените пипове защото като дойде ДЕНь ТРЕНДА както казват руснаците да имаме нужния ресурс да заковем месецабез да съм те питал
но инак умно пишеш , за разлика от мен , но аз нали неграмотен съм
Нашите нямаха пари да ме пратят на училище и сега скубя от пазара ...кофти работа
това дето си го написал по - горе , би ли ми го обяснил и на мен , като за просто момче , че много трудно различавам ДНИ В ТРЕНД , не за друго , а щото ми се струва , че всеки ден има някъде трнед , само в събота и неделя - няма)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
по онеъра започна за Чернобил аварията филма ,мисля да гледам ,лека вечер на всички ....![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
а шефе каква е тази ниска личностна самооценка която си даваш недей така в моята рейтинг таблица ти си от етажа на шефовете
прав си че всеки ден има тренд но е различен 60-70-80 пипа обикновенно направен и на зигзаг но когато дойде деня на тренда се получава една свещ катто комина на теца стотици пипове ето за този тренд трябва да имаме пари за да си избием всички загуби и направени дребни печалби които не ни удовлетворяват![]()
noreason (03-04-2015)
лека СТС ..по онеъра започна за Чернобил аварията филма ,мисля да гледам ,лека вечер на всички ....
ами Мерси за добрите думи Даниа шефе каква е тази ниска личностна самооценка която си даваш недей така в моята рейтинг таблица ти си от етажа на шефовете
прав си че всеки ден има тренд но е различен 60-70-80 пипа обикновенно направен и на зигзаг но когато дойде деня на тренда се получава една свещ катто комина на теца стотици пипове ето за този тренд трябва да имаме пари за да си избием всички загуби и направени дребни печалби които не ни удовлетворяват
понеже вече съм затворил платформата ( сергията )..
за дневният бар от СРЯДА ли говориш ?
този ли имаш предвид , знам как изглежда ...
мда, другото което е интересно е какъв всъщност е риска на сделката ,
като милисекунди след абсолютно разочароващи пеироли си вече на пазара / графиката от предната страница/ ...
цената трудно ше дръпне и пипс в обратната посока ,щото следващите две три секунди целият свят натиска едно и също ...
в случая няма никва нужда от технически анализ ....
туи е коет исках да кажа кат отварях темата ....![]()
Последна редакция от stts : 04-04-2015 на 20:44
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
възможно е целия свят да натиска у посоката, обаче двама-трима големи бамкери да чакат точно туйи да излюскат големите обеми
и рязко да отидем у другата посока
туй се вижда на секундовите графики кът се случва
![]()
така си е първоначалния натиск по време на новини няма нужда и посока от технически анализ действа единствено грубата сила бой по цацата и тва е![]()
има бря, не е баш да нямапосока не, ама предпоставки за рейджовица може да се видят - нивата къдет може да реагира примерно
и след туй секундовата графика се вижда как реагира на тез нива, както и в какъв ред гласи импулсите
![]()
на Оандата почват от 5 секундна графика ама по време на новини кат разкикерчат спреда въобще не се вижда на графиката цена купува и продава![]()