я като ти казваме че ще пием кафе с Фафето нейде там....и че си мокра кайсиите на мичиганското езерце.....Паднаха визите за САЩ
"Правителството във Вашингтон оценява готовността на властите в София да приемат военни учения на българска територия, както и да изградят в страната команден център на НАТО", каза Кери на извънреден брифинг в Държавния департамент
http://clubz.bg/16871-padnaha_vizite_za_sasht
![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Fafa (01-04-2015)
Вече започвам да се съмнявам в себе си....
Май съм някакъв Медиум...предусещам събитията...
И с графиките като ги започна да развивам.....няма равна до имам![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добрю ютрю
Ставане и СТРОЯВАНЕ!!!
ПРЕБРОЯВАНЕ!!!)
Добро да е РЕДА ..............
Малко ми е (Байрачно) днес брадясал съм и не знам дали ще ме приемеш в строя
И с мръсна якичка съм също![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
REDA (02-04-2015)
Пак съм препил ваааааааааааа вчера ударих кьоравото и затова
Имах повод ..........![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Иска да е винаги в добро настроениеПо-важно е какво касираш, а не какво процедираш
http://forex-animals.com/Га тоз форум не БАЦА
Spekulanta (02-04-2015), REDA (02-04-2015)
Но като гледам и днес пак ще имам повод ................
И да поясня РЕДА като казва давай дорале
Не се знае за кой долар става въпрос
http://prikachi.com/images/846/8021846c.png
БАБА МЕЦА е СПЕЦИАЛИСТКА!!!)
БАБО МЕЦО какъв цвят ще има днешния дневен бар????
ДАВАИ ДОЛАРЕ !!!
Spekulanta (02-04-2015), babaMETZA (02-04-2015)