Изглежда като тест на пробива на по-малките, но Н4 пък е пробит флаг с тест за нагоре
Изглежда като тест на пробива на по-малките, но Н4 пък е пробит флаг с тест за нагоре
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (01-04-2015)
Моя вход е по дневна графика.
Стоп над вчерашния бар, а таргета му е неговата проекция надолу т.е. 11711
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
сега му е ред на Спекулантина да се провикне......удри дакси!!!!![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Me4oBikov (01-04-2015)
Нещо се покри тия дни около спада
На мен ми диша във врата на стопа
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Me4oBikov (01-04-2015)
Аз пък боцнах малко https://charts.mql5.com/7/424/de30eu...-division4.png
Всички,сте прави.....не,се шегувам...
Мъ у наше село,некакви сирене вият....или,правителството си прай майтап...
Или,да сбирам куфарете и за Папуа Нова Гвинея да фъркам.....![]()
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
nnikos (01-04-2015)
Вашто село да не е мойто село, щото и тук виеха рекоха техническа проверка