ехеее.. затворихме ГАПа и даже го подминахме кът бързия влак малка гара.....
ехеее.. затворихме ГАПа и даже го подминахме кът бързия влак малка гара.....
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
види ми се един ренджак в момента дето го замазват с един друг по малък.....
[CENTER]
http://prikachi.com/images.php?images/560/8019560r.jpg
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
nnikos (01-04-2015)
Добро утро! Откраднах си 25 пункта от дългите...сега обаче се чудя накъде...има още сила за нагоре сякаш![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Требе.........да има.........боц............а,то вече близо е........
Засега,си седим на ръцете....и сърбам,кайве.......Майко....как ме е яд.........![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Me4oBikov (01-04-2015)
nnikos (01-04-2015)
Me4oBikov, с тебе съм!
КОНТРА! Къса от току-що до довечера поне![]()