Hello,
Как сте , бригада?
Мъчите ли го ило то вас мъчи?
Аз от кабела преди обед щипнах и пслепо задачи на вън .
Сега се прибирам, но като гледам как е зациклило тук...
Hello,
Как сте , бригада?
Мъчите ли го ило то вас мъчи?
Аз от кабела преди обед щипнах и пслепо задачи на вън .
Сега се прибирам, но като гледам как е зациклило тук...
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Мен ме мъчи, пробва се втори стоп да ми вземе.............
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
Не се давай![]()
Нямаш право да му се даваш. Внимавай къде ти е стопа.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
и мен само ме изнервя.. аз пускам ли пускам дълги, а то пада ли пада..
а до края на търговската сесия има още мноого.. дано им издържи стопа..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Малко ще взема да ви подкрепя....![]()
затворих на няколко пункта плюс стига ми днес толкова с даксито
Аз държа една къса от преди малко с цел 11907.
Ще видя обаче колко ще я държа.
късите са добре.. ние дългите какво да правим.. продължава да си пада и макар официалния пазар да затвори, на мойта платформа се трейдва още..
"Respect everyone. Know life is unfair. Take risk. Step-up in the tough times. Face down bullies. Lift the downtrodden. And never, ever give up."
Бенчовия дакс да не затвори и той по-рано днес?
жхуиоевжхбсходжодсж
В тоя рейндж нищо не е добре, смотан ден днес тук.......
nnikos (02-04-2015)