Добър да е денят Ви,много вятър навън не е за хора
Добър да е денят Ви,много вятър навън не е за хора
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
nnikos (02-04-2015)
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добър да е и на теб,Не се движи, сега имам само нея от вчера, затворих си дългите евра и дългото злато от вчера.
----------
Току що си купих малко дакс, че да не ми е самотна сделчицата на терминала
След манко,сичко жъ се раздвижи.......набръже и за манко...
И,после и аз,жъ излизам на кафепой.....с вятър....
Мъ,няколко пъти,засичам,че ни съвпадат,синоптичните прогнози.....сигур,щот у едно и също село сме...![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
така ще го раздвижат, че ще грътна малко студена водица
днес голем запек тука ваааа.....кой е каръка....да обажда.....
----------
никой като неще да си признава аде аз съм да си призная.....
ПП Новак надявам се си оттървала кожата и също така се надявам да се запалили лонгите най сетне....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Още не съм, всеки път съжалявам акто сложа плитък стоп, все се пробвам , ама съм нахална
https://charts.mql5.com/7/436/de30eu...-division4.png
PoPEYE (02-04-2015)
по минутката вече има формирана симетрична ъп тройка.....дано да е първа голяма интрадейски погледнато че да направи някаво движение....![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....