аз нямам избор, като ми направят спреда 30 пипса...
затова чакам хем да се ориентира пазара![]()
аз нямам избор, като ми направят спреда 30 пипса...
затова чакам хем да се ориентира пазара![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е чакаи , тои псреда ти и след 2те минути ли стои още на 30 пипса .....
това съвсем не става за търгуване на новини ......![]()
Build your own dreams, or someone else will hire you to build theirs ...
след около 20-30 секунди се оправя ама тогава вече е угаснал импулса
и идва време за шишовете по мои наблюдения това е най недоброто време за влизане
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
ем точно тогава е наи голяма навалица и които е с наи добри условия тои се врежда ...
които има добър брокер демек ....![]()
мда пак до това опряхмев противен случай се нагаждаш максимално
докато не смениш брокера![]()
то това трябваше още в началото на темата да се каже ...
първо добър брокер ,после сметка така че да може да се пуска поне един истински лот и после търгуването...
щот иначе няма смилъл ....
е няма нужда да се пояснява чак толкова според мен
ние изписахме хиляди постове дето да говорим за условията на брокера
дори да иска някой да пробва все ще се сети на първата новина като му разкрачат спреда
ем не знам ,щот вчера кои беше пита сигурно имаш дълбока
сметка щом искаш 15 писпа само ,то с 1000 долара ли мислите пари да стават, нищо няма стане ....
това гаранция .......
то това пак е математика , колко пъти говорим да гоним 100 пипса на месец
ако това трябва да придобие смисъл всеки може да си сложи цифра дето да го устройва като заплата
ако 500 лева е минимума значи 5 лева на пипс, и т.н.т. цифрите сами дават отговори![]()
освен това има месеци в които няма изненади в данните .....
100пипса не могат се хващат също всеки месец ...
може и губещи месеци да имаш ако са само две сделки да речем и загубят ....
така че горното важи с пълна сила ....