Гоненето на печалба е вид цел. Цел е винаги хубаво да има. Въпроса е да е премерена. Да не е на всяка цена да изкараш днес 3% и то накрая да стане че си изгубил 5.На един семинар водещия каза нещо, което се оказа много полезно за мен - ако не си сигурен, не си убеден и се съмняваш, не пускай сделка. По-добре изчакай отколкото да загубиш - форекса няма да избяга. Наистина, форекса си върви всеки ден, дори и днес нещо да пропусна, утре пазарът пак ще работи. Затова такива норми - еди колко си пипса за деня или процента не се опитвам да гоня.
На семинара много добре са го казали. Истината е такава , въпроса е дали ние ще я спазваме.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Няма трейдър, който да не е понасял удари от пазара, дори и хора, които са учили в Харвард грешат. Ако няма сигурни сигнали, по-добре пас.
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
изпуснах диспута, но 2-3 % на ден е нормално да се правят, говоря от личен опит
ти разбираш ли колко смешно е това което говориш. на земята има сигурно шепа хора които го могат това всеки ден, а може и да няма и толкова.
ти за 1 ден колко ти е максималната печалба в % , и за 1 година колко ти е максималната печалба в %. да видиш разликата каква е.
тук става въпрос за постоянство. т.е. всеки ден ти да правиш 2-3%. а това е практически невъзможно.
за това за мен важното е в дългосрочен план как се проявявам ,, не за 1 ден.
днес от 1 поръчка съм на 3% печалба. и какво от това :d
когато(ако) си получа бонуса в сметката на Insta Forex , ще ти дам паролата (паролата за наблюдение, разбира се) и сам ще видиш
Последна редакция от privelege : 14-03-2011 на 22:36
Ами аз 2 пъти те питах да ми кажеш 1 цифра ама ти сега искаш да ми доказваш нещо което даже не си казал колко е.
Кажи ми до сега колко ти е най голямата възвръщаемост в % (не ти искам пари а процент). Ама ти криеш нещо???
Пък искаш сметка да ми показваш да гледам. (ще гледам) Ама то до тогава много време има, пък и 1 година да те следя е дълго.
абе, станиславе, що все навъпреки говориш?
еми щото все отбягваш въпроса или говориш глупости. нито едното нито другото ми харесва.
или бъди мъж или кажи че си п***а та да знам поне какво да очаквам
ПС: като искаш да говориш все едно е толкова лесно, докажи че е лесно , а не само празни приказки как можело да бъде.
Последна редакция от stanislavnba : 15-03-2011 на 10:42
не съм казал, че е лесно
и като как си го представяш да ти докажа резултатите си? да ти пратя разпечатките на преводите от и към брокера ми?![]()
Последна редакция от plovcity : 15-03-2011 на 10:52
Здравейте и от мен
plovcity Станислав правилно казва обаче. Не говори на въпреки, а иска покритие на казаното от теб. Защото всички знаем как може да бъде, но действителността е как е в момента и до този момент.
лакомийо, няма да си публикувам сметките си тук, сори съм
освен това бях писал, че съм в търговията от 2003-4 година, но едва от миналото лято започнах твърдо да излизам на зелено всеки месец..... до тогава бях с натрупан негатив около 4-5к в Евра
Последна редакция от plovcity : 15-03-2011 на 10:58