при 1:1000 Трейдъра няма никакъв шанс за оцеляване казвам ви го на 100%
не че съм имал такава сметка но знам
при 1:1000 Трейдъра няма никакъв шанс за оцеляване казвам ви го на 100%
не че съм имал такава сметка но знам
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
драгата, Ако имаш 100$ отваряш с 0,10 лтота в инста и стоп 250 или 25 това е горе долу сметката ако даваш повече сваляш лотовете с който отваряш по малки стопове е много прецизна работа и в повечето случаи е късмет[COLOR="Silver"]
----------
Spekulanta, Шансове нямаш ти маи
http://prikachi.com/images.php?images/222/6361222t.jpg
Последна редакция от PoPEYE : 22-07-2013 на 20:27
А колко профит търсиш!?...в проценти.....драгата, Ако имаш 100$ отваряш с 0,10 лтота в инста и стоп 250 или 25 това е горе долу сметката ако даваш повече сваляш лотовете с който отваряш по малки стопове е много прецизна работа и в повечето случаи е късмет
----------
Spekulanta, Шансове нямаш ти маи
http://prikachi.com/images.php?images/480/6334480N.jpg
Аз в инста със 220$ в началото влизах с 2-2,5$ на пип и за една седмица имам профит около 700%
Проблема е, че понякога малко се увличам в сделките като бройка....и от там понякога ако дам 3 поредни стопа става лошо....ама гледам д работя над това да ги изчистя.....гледам да работя до колкото мога във всяко свободно време и мисля, че съм на прав път въпроса е колко е дълъг, което принципнп няма значение за мен...всяка чакана победа е в резултат на много работ и усилия....
Последна редакция от драгата : 22-07-2013 на 20:32
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
драгата, Карам по кабела и местя стопа на Н4 и се ръководя от фуднамента и новините
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
драгата (22-07-2013)
PoPEYE, за мене е много чакане на големите....но най-важното е да се чувстваме комфортно докато търгуваме....
някой веднъж беше ми казал, че времето е като чук който винаги е смазвал! пътя е показвал дълъг или кратък, дори в гъстата мъгла служи за проблясък!
прайх всяка усмивка на любима, всяка китка на градина, всяка п*тка на богиня! но откакто огъня замина и утихна в пепел, при всяка една възможност прая п*тка на робиня!
добре дошъл...ела, последвай ме....по пътя крив през лабиринта тъмен...на прав път бил съм кривнал съм, а сега и следвай ме по баира стръмен!..и ако тряа да съм честен, за всеки пик тряа да ми давате минимум петстин!!...
и нека смисъла в живота ми да бъде да ги движа тия всичките!...и нека мишките плетът интрижките аз сгъвам книжките, да гледат на гърба на блузата ми нижките!..
каквото е било е било, посоката е винаги нагоре!.....пътя ми е винаги напред, а зад мене всичко чупи се!
няма нищо случайно, ситoaции навързани!....как трябва да има и за теб, щом те няма вечно никъде?!?
напред и само нагоре.......или надолу ?!?
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Най-важното е да се изкарват пари. Комфорта не е задължителен
И момци, вземете научете какво е ливъридж и риск на сделка вече бе. То бива непросветеност в основни понятия, но вашето е по-зле от първолаци които сега се учат на буквите.
Spekulanta (22-07-2013)
Oleg, Точно това му пиша на драгата да не рискува повече от 5% и колко са при 1:1000 със стоп 25 пипса нещо приблизително
Няма абсолютно никаква връзка колко са 5% при 1:1000 Те винаги са си 5% и от 1000$ капитал, 5% винаги ще са 50$, без значение от ливъриджа.
Както казах и по-рано, научете какво е ливъридж и какво риск на сделка. Също така каква е връзката на ливъриджа с маржина
А после вижте и каква е разликата между баланс и екуити.
и аз винаги съм се чудел какво му е страшното на голямото рамо, и защо навсякъде из разни писания за начинаещи някакви хора пишат да е малак ливъриджаНяма абсолютно никаква връзка колко са 5% при 1:1000 Те винаги са си 5% и от 1000$ капитал, 5% винаги ще са 50$, без значение от ливъриджа.
Както казах и по-рано, научете какво е ливъридж и какво риск на сделка. Също така каква е връзката на ливъриджа с маржина
А после вижте и каква е разликата между баланс и екуити.
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък