Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
на зъбар само кът заболи зъбче требе да се одии ку рече да бара нещо друго - да се бие през ръцете
или ку звучи правдоподобно да се отиде на друг зъбарин на преглед
![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Е те то затуй си патим, ... щот баш кат на заболи се сещаме за него ...
Пък и той деца гледа и храни ...
И за двете страни е по-добре по-често да са виждат, ама не се получава винаги ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем то не точно кът заболи, ами кът има болен зъбто се усеща... и не винаги е болка
инак ку си мием зъбите редовно и не прекаляваме с разни "вредни" навици теоретично няма за ко да се гледаме постоянно
![]()
Е не може да се чака всичко в последния момент , после по-скъпо излиза и повече боли![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.
Аз мойте сяка седмица гледам да ги мия поне по веднъж ...
Туй дъл минава за редовно ...![]()
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
ем не става въпрос за последния моментстава въпрос когат има за какво да се ходи тогаз да се ходи
щот инак всяка работа по зъб реално е свързана с остъргване и нарушаване на устойчивостта му за в бъдеще
![]()
е то в повечето случаи не знаеш дали имаш развалени зъби само болката може да ти подскаже но тогава вече може да е късно при мене така стана за1 уж отидох оказа се че имам 3 за правене
2 пъти в годината поне смятам че е добре да се отиде - това за мен е добре![]()
"Не ме е страх от този, който е тренирал 10 хиляди удара с крак по веднъж, а от този, който е тренирал един ритник 10 хиляди пъти!" - Брус Лий.