Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
L1914 (26-02-2014)
Ставам, първо поглед на графиките, комповете не се гасят денонощно оборудвала съм ги с водни ризи за по-добро охлаждане, след тава кана кафе на екс, докато трескаво прескачам инструментите, че много не се търгуват лесно това с едната ръка на единия комп, с другата минавам през темите.
След това вече по-спокойно, тъй като вече имам поне 3-4 позиции, търпение, кафенце, пак кафенце по новини хващам още около 20 пипса на 5-6 инструмента и тъй.
[SIGPIC][/SIGPIC]Small, small but a shark
къде съм аз, КЪДЕ СИ ТИСтавам, първо поглед на графиките, комповете не се гасят денонощно оборудвала съм ги с водни ризи за по-добро охлаждане, след тава кана кафе на екс, докато трескаво прескачам инструментите, че много не се търгуват лесно това с едната ръка на единия комп, с другата минавам през темите.
След това вече по-спокойно, тъй като вече имам поне 3-4 позиции, търпение, кафенце, пак кафенце по новини хващам още около 20 пипса на 5-6 инструмента и тъй.
трябва да взема примерсамо с едни чисти гащи акула не се става
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Е пък като днес каква търговия направих?....позиция имах една от преди обед, после гости ми дойдоха...говорим аз поглеждам, пак говорим ....пак поглеждам, какво чух от разговора почти не помня, акъла ми беше в графиката!
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
колежке кога си правите големия сутрешен тоалет...........Ставам, първо поглед на графиките, комповете не се гасят денонощно оборудвала съм ги с водни ризи за по-добро охлаждане, след тава кана кафе на екс, докато трескаво прескачам инструментите, че много не се търгуват лесно това с едната ръка на единия комп, с другата минавам през темите.
След това вече по-спокойно, тъй като вече имам поне 3-4 позиции, търпение, кафенце, пак кафенце по новини хващам още около 20 пипса на 5-6 инструмента и тъй.![]()
<< ordo ab chao >>
....от всички зеленчуци....най-обичам СУДЖУЦИ....
Чак водни ризи ли трябват за тези чудовищни трейдинг конфигурации![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
е написали сме-прайс -пародия.............Колеги напишете нещо по темата: Как търгувате
33333333333333333
Ама ти ставаш от стола за да посрещнеш гостите по време на търговия ли?Е пък като днес каква търговия направих?....позиция имах една от преди обед, после гости ми дойдоха...говорим аз поглеждам, пак говорим ....пак поглеждам, какво чух от разговора почти не помня, акъла ми беше в графиката!![]()