" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
Само на екскурзии съм ходил в Германия, но никога не съм живял там![]()
Любов към миналото,примирение с настоящето и страх от бъдещето = НАСТОЯЩ БЪЛГАРИН
Oleg (23-01-2014)
Be patient, don't be greedy
![]()
Да отговориш със сърказъм в рамките на няколко секунди, на глупав въпрос е признак на здрав мозък
Последните дни се скапах от бачкане.
Закачих четири машини на четири валутни двойки със сходни алгоритми на експ реална сметка при инстата и сега им гледам сеира
Отиват да си пречат една на друга к...те му к...
Сега ще ги челастря
Ще ги правя всяка коза да си е за своя крак и да си търгува в своята кочинка
Само малко да си поема въздух и маата им ..таковата![]()
Форекса е финансово оръжие за масово поразяване
Ей това е било доста бачкане, чудя се как издържаш на такава тежка работа.Последните дни се скапах от бачкане.
Закачих четири машини на четири валутни двойки със сходни алгоритми на експ реална сметка при инстата и сега им гледам сеира![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Че то на инстата може ли да се търгува с такива експерти,нали трябва сделките да са над 5 минути![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Добро утро приятели .........Щом гледаш за дивергенции на МАCD значи гледаш контриш повече така ли .................................................. .................................................. .................................................. ...
Зависи
ако имам бича дивергенция влизам дълги
Имам ли меча дивергенция влизам къси
Като сега например както го виждаш на картината .............
http://www.mql5.com/en/charts/133976...staforex-group
“Няма никакво значение дали си прав или не. Важното е колко печелиш, когато си прав и колко губиш, когато грешиш”
Coldys,
Вълните, а също и "порядъците, морядъците"
и има и аз ги броя, когато ги виждам.
Но ти май не си разбрал нещата достатъчно добре.
Аз съм го казвала неведнъж, но кой прочел, кой не...
Вълните дават ориентация за очакваните движения.
За да не се получават големи разминавания между очаквания и реалност,
както тук неведнъж сме спорили с колеги накъде трябва да е движението.
Уморих се да споря с някои колеги, а и те се поумориха да спорят с мен,
щото просто разбраха (поне засега), че това, което им споделям за вълните, се случва.
Вълните са перфектно мощно оръжие да си наясно какво да очакваш, ако умееш да ги изброиш.
НО вълните не са и не могат да бъдат сами по себе си сигнал за прецизен вход.
За целта е нужен по-прецизен сигнал - за мен това са подкрепите и съпротивите,
както и образувалите се на тях свещи.
Алба, дивергенцията в повечето случаи дава изпреварваща информация за ВЪЗМОЖНА промяна в посоката на движение, но не можеш да влезеш само по нея ... Тя е само жълт сигнал на светофара. Много често при продължителен тренд индикаторите постоянно дивергират и могат да те излъжат много лошо. Разгледай скритите дивергенции, там са по-безопасни нещата, защото индицират ВЪЗМОЖЕН край на корекция и възстановяване на основното движение ...
" ... Повярвайте ми: по-дивна, по-прекрасна, по-нежна страна от България няма! Дори бедни да сте, работете за нея. Тук умрете. Тя е земята, която ви храни и закриля. Заклевам ви, никога не я изоставяйте! ... " Атанас Буров
albagpipe (23-01-2014)