Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Последна редакция от Eli2356 : 30-06-2013 на 20:03
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
cyrano (30-06-2013)
Eli2356, Екстра ти е резултата и успеваемостта е много висока![]()
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
Не се ползват никакви индикатори - само нива на съпротива и подкрепа и трендлинии от време на време.
Резултатът се надявам да се запази такъв. Ще докладвам следващия месец пак. Само движения да има, да не изпаднем в някой тесен летен рейндж след тия големи движения напоследък.![]()
The stock market is a device for transferring money from the impatient to the patient. Warren Buffett
A great trader is like a great athlete. You have to have natural skills , but you have to train yourself how to use them. Marty Schwartz
Е то и аз принципно търгувам трендлинии, нива на подкрепа съпротива. Но основно фигурите от класически ТА - двоен връх/дъно, клинове и т.н.Не се ползват никакви индикатори - само нива на съпротива и подкрепа и трендлинии от време на време.
Резултатът се надявам да се запази такъв. Ще докладвам следващия месец пак. Само движения да има, да не изпаднем в някой тесен летен рейндж след тия големи движения напоследък.
Героят яхна коня и препусна във всички възможни посоки....
и аз като теб Търгувам Колега НОНе се ползват никакви индикатори - само нива на съпротива и подкрепа и трендлинии от време на време.
Резултатът се надявам да се запази такъв. Ще докладвам следващия месец пак. Само движения да има, да не изпаднем в някой тесен летен рейндж след тия големи движения напоследък.
използвам един много добър за мен индикатор MACD![]()
Търговията на финансовите пазари е силно рискована, но може да носи допълнителни приходи с правилния подход. Избирайки надежден брокер (например ИнстаФорекс), можете да получите достъп до международните финансови пазари и да отворите пътя към финансовата си независимост. Можете да отворите акаунт точно тук.
Колеги от къде мога да изкарам индикаторът фибоначи на МТ4 на инстата , че нещо не мога да го открия , а съм решил да го тествам ?
infesta, за индикатор ли става въпрос или за чертане на нивата на Фибоначи.
От менюто ДОБАВИ -> ФИБОНАЧИ
Иначе ако става въпрос за индикатор си пусни един зиг-заг с подходящите настройки
infesta (01-07-2013)
Ето едно поучение...Как се търгува на валутния пазар?
http://profit.bg/news/Kak-se-turguva...id-109013.html
Как се търгува на валутния пазар?
"В общия случай търгувам по следния начин - когато заподозра, че се развива дадена фигура, даваща ми критерий за определяне на приемлив стоп (там, където се разваля идеята), аз влизам в съответната позиция още преди да имам потвърждение, че предположението ми е правилно. Ако фигурата се окаже различна от това, което съм предполагал (трябва да призная, това се случва по-често), аз, логично, губя някакви пари. Ако обаче пазарът се движи съобразно моите очаквания, при всеки един сигнал или потвърждение, при който имам възможност да отворя позиция (отново с приемлив стоп), добавям към съществуващата позиция. Така може да правя неограничен брой добавки, стига да имам възможност да слагам приемливи стопове. При положение, че общо взето се стремя да търгувам фигури, които водят до импулси (бързо и силно еднопосочно движение), когато успея да хвана подобно движение, аз го правя с голям обем, което при успех води да впечатляваща доходност.+
Прочети повече на: http://profit.bg/news/Kak-se-turguva...d-_page-2.html